20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialLa SalsaFest danseaza Johnny Vasques si concerteaza Mandinga

La SalsaFest danseaza Johnny Vasques si concerteaza Mandinga

» SalsaFest este o petrecere de 3 zile, cu dans, muzica si spirit latino si un concert aniversar Mandinga, la 5 ani de existenta.
» Evenimentul are loc la Rin Grand Hotel si include un congres de salsa si un spectacol de dans cu Johnny Vasques, astazi de la ora 10.00.

Mandinga detine cateva superlative pe segmentul muzical latino din Romania: este cea mai scolita trupa (direct de la sursa – a facut mai multe schimburi de experienta cu America de Sud), are cei mai multi membri, care stapanesc fiecare mai multe instrumente. Alex canta la trompeta si vocal, Bazooka la timbales si percutie, Florin – bass si voce, Chupi – tobe, percutie si voce, Omar Secada – clape, Ella – voce, Zah – saxofo, Tony – trombon, Alejandro – voce si El Nino – percutie. In plus, trupa Mandinga are doua dansatoare profesioniste. In 2007 au avut un numar record de concerte pentru Romania, aproximativ 300, fiind considerata una dintre cele mai bune trupe live din Romania.

In premiera la petrecerea de 3 zile din acest weekend vor fi prezenti la Bucuresti toti cei trei frati Vasques, legende vii ale muzicii si dansului salsa – Johnny, Louis si Amadito Vasques ("The Golden Stick from Buena Vista").
Ieri, in prima zi de festival, a avut loc la Rin Grand Hotel festivalul de salsa, care este urmat astazi de un congres de salsa si de un spectacol de dans cu Johnny Vasques si invitatii sai, iar maine – de concertul extraordinar Mandinga, Louis Vasques si Amadito Valdez.
Pretul unui bilet care include participarea la workshop-uri, show-uri si la party este 30 de euro, iar un full pass incluzand Mandinga Anniversary Fiesta este 40 de euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă