20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialLa Bucureşti Mall iubeşti în fiecare zi!

La Bucureşti Mall iubeşti în fiecare zi!

Fiecare zi reprezintă o ocazie unică de a ne împărtăşi iubirea. Mai aproape de cei dragi, mai buni, mai calzi, mai deschisi. În luna februarie, cel mai cunoscut şi iubit mall din capitală celebrează iubirea în fiecare zi şi îşi asteaptă clienţii cu cele mai inedite activităţi, surprize şi numeroase premii.

În luna iubirii, Bucureşti Mall a pregătit pentru clienţii săi weekend-uri speciale, în care shopping-ul se va transforma în adevarate sesiuni de răsfăt.

Astfel, în weekend-ul 7-8 februarie, au fost desfăşurate activităţi distractive pentru indrăgostiţii care şi-au testat îndemânarea la aruncările cu mingea. Tot atunci, a fost pus la dispoziţie pentru iubăreţi panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!”, unde fiecare a putut să-şi declare iubirea pentru persoana dragă.

Sfârşitul săptămânii următoare, mai exact zilele de 14, 15 si 16 februarie, va fi intens sărbătorit cu voie bună şi relaxare.

Pe 14 se vor simţi fiorii iubirii pe ritmuri de jazz. Bucureşti Mall a pregătit pentru vizitatori un concert de jazz care cu siguranţă va aduce în inimile romanticilor clipe memorabile. Ziua de 15 poate fi o zi specială pentru indrăgostiţi, dacă vor alege să o înceapă cu o doză de umor. Aşadar, pentru curioşii care vor dori să afle cum vor arăta împreună peste 20 de ani, ne-am pregătit pe măsură! Caricaturistul nostru îi va surprinde pe cei mai îndrăzneţi cu portrete nostime, care mai târziu vor aduce zâmbete şi nostalgie pe chipul fiecăruia.

Mai mult, tot în această zi, am pregătit un concert susţinut de grupul Contrapunct, iar Astro Love dezvăluie cuplurilor amănunte cu privire la evoluţia şi trăinicia relaţiilor. De asemenea, în data de 16 invităm pe toată lumea la dans în cadrul unui show demonstrativ “Mondodance”. Pe toată durata weekendului 15- 16 februarie, panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!” şi “Astro Love” vor rămâne de ajutor pentru a dezvălui cele mai sincere şi puternice sentimente, dar şi detalii despre ceea ce poate rezerva viitorul.

În plus, pe langă activităţile pe care le-a pregătit în aceste zile speciale, până pe 16 februarie, Bucureşti Mall îi asteaptă cu drag la Târgul Îndrăgostiţilor pe toţi cei care iubesc şi se lasă iubiţi.
Şi pentru că dragostea merge mână în mână cu romantismul, ce poate fi mai potrivit decât să o traiesti la Paris, în oraşul iubirii? Sfârşitul lunii februarie aduce pentru doi dintre cei mai norocoşi participanţi la activităţile organizate de Bucureşti Mall, un weekend de vis în oraşul îndrăgostiţilor.

***
Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/bucurestimall?ref=hl
www.bucurestimall.com.ro

Pentru mai multe informatii:
Ruxandra Vasile
Managing Partner // Pure Advertising
Tel: 073. 661.6600
E-mail: ruxandra.vasile@pureadvertising.ro
Web: www.pureadvertising.ro

 

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă