22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialLa avanpremiera filmului "Logodnicii Americii", Marcel Iures si Maria Ploae au dialog...

La avanpremiera filmului “Logodnicii Americii”, Marcel Iures si Maria Ploae au dialog at cu publicul

Actorii Marcel Iures, Maria Ploae, Tamara Cretulescu, care detin rolurile principale in filmul lui Nicolae Margineanu “Logodnicii din America”, s-au intalnit, vineri seara, cu publicul, dupa avanpremiera acestei pelicule programate in gradina cinematograf 'E-Uranus' din Bucuresti, transmite Rompres.

 

Spectatorii au fost curiosi sa afle detalii privind filmarile sau relatia actorilor pe platou, intrebandu-i pe acestia si despre proiectele in desfasurare. La intrebari au raspuns atat cei trei apreciati actori, cat si experimentatul regizor Nicolae Margineanu sau mai tinerii interpreti Oana Maria Margineanu si Andrei Runcanu. Din distributia filmului mai fac parte Horatiu Malaele, Monica Ghiuta, Cornel Scripcaru.

 

Filmul, produs de compania independenta 'Ager Film', cu sustinere financiara de la stat, prin Concursul de proiecte cinematografice al Centrului National al Cinematografiei, sesiunea 2004, va fi distribuit in plan national de firma 'Fugasin & Son'.

 

Constantin Fugasin, organizatorul evenimentului de vineri seara si distribuitor al filmului, a declarat ca pelicula “Logodnicii din America” va avea premiera oficiala pe 28 septembrie, la Cinema Scala. Filmul va intra, din aceeasi zi, pe ecranele celor trei mall-uri din Capitala si la Cinema Scala.

 

Scenariul filmului “Logodnicii din America” este scris de Eva Sirbu, care a pus fata in fata sapte personaje – cinci adulti si doi adolescenti. Acestia par sa petreaca un pasnic weekend la tara, la casa de vacanta a sotilor Sanda si Radu Pana (interpreti Maria Ploae si, respectiv, Marcel Iures). Weekend-ul se transforma, de fapt, intr-un razboi si, “ca orice razboi, el face si victime colaterale”, pentru ca “adevarul costa scump”.

 

In acest film sunt implicati mai multi membri ai familiei regizorului Nicolae Margineanu. Este vorba despre actrita Maria Ploae, fiica acestora Oana Maria Margineanu si fiul lor, compozitorul Petru Margineanu, care a scris muzica pentru film.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Cum a ajuns un „candidat AI” pe buletinele de vot în Marea Britanie la alegerile parlamentare

Marea Britanie va avea, în premieră, un „candidat AI” pe buletinele de vot pentru parlamentare, din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un...

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă