12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialJaf armat la o banca din Resita

Jaf armat la o banca din Resita

Doi barbati imbracati in costume de motociclisti si care aveau fetele acoperite au jefuit, luni dimineata, o sucursala a unei banci din Resita, dupa ce i-au amenintat pe angajati cu un pistol, atacatorii reusind sa fuga cu o suma de bani al carui cuantum nu este cunoscut, potrivit Politiei citate de Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, Adriana Beta, cei doi barbati au intrat intr-o sucursala Raiffeisen din Resita, imbracati in costume de motociclisti si purtand masti pe fata, si i-au amenintat pe angajati cu un pistol, fara ca vreo persoana sa fie ranita in urma incidentului.

"Doi indivizi imbracati in motociclisti, purtand casti de motociclist, au patruns in banca si dupa ce i-au amenintat pe angajati cu un pistol au fugit cu banii care se aflau la vedere. Ei nu au reusit sa ajunga la seif. Angajatii nu au actionat butonul de alarma si ne-au anuntat dupa producerea jafului, prin intermediul apelului de urgenta 112", a spus Beta.

Potrivit acesteia, politistii nu au stabilit cu ce suma au reusit sa fuga cei doi.

Primele informatii arata ca atacatorii ar fi plecat cu motocicletele, politistii instituind filtre la intrarile si iesirile din judet pentru a-i prinde.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, Adriana Beta, a adaugat ca sucursala bancara nu avea paznic.

"Se pare ca in banca, la ora aceea, se aflau si clienti. Banca nu avea paznic", a spus Beta.

Echipe de politisti studiaza imaginile surprinse de camerele de luat vederi din banca.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă