29 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialItsy Bitsy are haine noi

Itsy Bitsy are haine noi

4 septembrie 2014 – “Bucurie in familie“ este noul slogan al Itsy Bitsy FM si exprima pozitionarea pe piata ca singurul radio pentru parinti si copii, din Romania. Aceasta schimbare de imagine vine la un an dupa ce Itsy Bitsy si-a schimbat radical grila de programe si pozitionarea. Acum grila de programe se adreseaza parintilor si copiilor, in proportii de 50 % parintilor si 50% copiilor.

Feedback-ul primit in ultimul an de la cele doua publicuri, confirma implinirea nevoii reale de educatie si entertainment pentru parinti si copii. “Am lansat Itsy Bitsy cu misiunea de a fi de folos parintilor si copiilor si de a raspunde nevoilor lor intr-un mediu in permanenta schimbare. De fiecare data, inainte de a face o miscare de imagine, am inceput cu o schimbare profunda de produs, fundamentata pe nevoi reale. Acum a venit si timpul formei, sa exprimam in exterior ceea ce suntem noi in fond.

Am sintetizat misiunea noastra in sloganul Bucurie in familie.” declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM. Raspunzand provocarii, GMP Advertising (strategie si creatie) si Go Studio (brand design) au imbracat in haina noua brandul Itsy Bitsy printr-un design proaspat si optimist, care exprima bucurie deopotriva pentru parinti si copii.

“Studiile au aratat ca Itsy Bitsy FM este un brand iubit atat de copii, cat si de parintii acestora. Odata cu cei mici, Itsy Bitsy a cucerit intreaga familie, iar centrul familiei este mama. Atat noul logo, cat si noul slogan transmit ideea de familie armonioasa, in care Itsy Bitsy cauta sa fie prezent cu sfaturi, solutii si idei pentru petrecerea unui timp de calitate”, a spus Andreea Nemens, Director Executiv GMP Advertising.

Itsy Bitsy FM este membru activ in familiile romanilor cu copii sub 10 ani si contribuie la crearea si mentinerea armoniei in familie, la solutionarea problemelor de parenting, cu tips & tricks si solutii alternative practice. Schimbarile din programul Itsy Bitsy FM au avut ecouri pozitive si in randul brand-urilor comerciale care sustin misiunea Itsy Bitsy FM.

In primul semestru 2014 veniturile din promovarea brandurilor care targeteaza mamele, Itsy Bitsy (25-45 ani, urban) au crescut cu peste 30%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Echipa: Bogdan Stanciu (Director Go Studio), Vali Nastase (Senior Graphic Designer – Go Studio), Ioana Gheorghita (Head of Strategy GMP), Ioana Munteanu (Senior Copywriter GMP), Cristiana Belodan (Client Service Director GMP), Nadia Tataru (Director General Itsy Bitsy).

Despre ITSY BITSY

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio pentru parinti si copii din Romania, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente de timp liber pentru familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, ajungand astfel la peste 1,4 milioane parinti si copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy FM. Despre GMP Advertising  GMP Advertising este cea mai premiata agentie independenta din Romania pentru eficienta si creativitate in festivaluri precum Effie, Cannes Lion, Golden Drum. Portofoliul actual include branduri precum: Itsy Bitsy, Timişoreana, Petrom, Arctic, Ciucaș, Volkswagen, Stejarul si Telekom (în ordine cronologică).

Din februarie 2014, GMP Advertising reprezinta in Romania reteaua independenta germana Jung von Matt. Detalii: www.gmp.ro și pe GMPBucharest. Despre Go Studio Go Studio este divizia de business a GMP Group, specializată în servicii de design grafic și branding, înființată în 2010.

Experienta de succes a Go Studio este confirmata de brandurile din portofoliu: Adama, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Coface, Scoala Varlaam, Itsy Bitsy, Open-I Research, The Network, Ciucas, Arctic, Romtelecom, Timisoreana.

Detalii: www.gostudio.ro

GMP Advertising si Go Studio fac parte din GMP Group din care mai fac parte Webstyler, GMP PR, Point Public Affairs si Chapter 4. 
Detalii: www.gmp-group.ro

Pentru informaţii suplimentare:

Monica Popescu PR Manager Radio ITSY BITSY

E-mail – monica.popescu@itsybitsy.ro

Tel – 0726 24 04 94
 

Cele mai citite

Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a decis, vineri, menţinerea arestului la domiciliu în cazul fostului preşedinte al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită, hotărârea...

Se redeschide circulația pe Transalpina. Anunțul directorului general al CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că circulația rutieră pe Transalpina se va redeschide începând...

Rusia folosește rachete balistice nord-coreene în Ucraina

Un nou raport dat publicității de Pentagon relevă faptul că Rusia foloseşte rachete balistice nord-coreene în Ucraina. Raportul se bazează pe analiza unor resturi...
Ultima oră
Pe aceeași temă