38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialISIS confirmă că atacatorii din CALIFORNIA erau susținătorii ei

ISIS confirmă că atacatorii din CALIFORNIA erau susținătorii ei

Militanţii grupării Stat Islamic au afirmat sâmbătă, la postul lor de radio, că cei doi autori ai atacului armat de miercuri din California, soldat cu 14 morţi, erau "susţinători" ai organizaţiei lor teroriste, relatează CNN, citat de Mediafax.

Confirmarea ISIS vine după ce FBI a anunţat oficial, vineri, că tratează cazul din San Bernardino drept un "act de terorism".

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă