31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialIon Iliescu, din nou la spital

Ion Iliescu, din nou la spital

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost din nou, miercuri dimineaţă, la Spitalul Elias pentru continuarea investigaţiilor periodice, starea acestuia fiind bună, a declarat directorul medical al unităţii sanitare, dr. Dana Safta, potrivit Mediafax.

“Domnul preşedinte a revenit miercuri la Spitalul Elias, continuă investigaţiile începute cu o zi în urmă. Starea acestuia este foarte bună şi mulţumeşte tuturor celor care se interesează de dumnealui”, a spus Dana Safta.

Directorul medical al Spitalului Elias a precizat că fostul preşedinte a venit pentru continuarea investigaţiilor şi nu este necesară internarea acestuia.

Citeşte şi VIDEO Scandal în faţa sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la ceartă cu revoluţionarii. Un protestatar a leşinat

Fostul preşedinte a declarat, la ieşirea din Spitalul Elias, că a venit doar pentru a-şi face controlul medical de rutină.

Ion Iliescu a fost şi marţi la Spitalul Elias, pentru controlul medical periodic. Însă medicul Dana Safta a subliniat că fostul preşedinte nu are probleme de sănătate.

Iliescu a fost operat la Spitalul Elias în ianuarie, pentru un polip la colon, iar în aprilie a avut un puseu de tensiune, însă analizele efectuate au fost în regulă.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală şi în 24 noiembrie 2011, când i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate. Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine şi că a avut “o indispoziţie digestivă”.

Iliescu a fost operat în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Intervenţia a fost realizată în 18 mai 2005, iar Iliescu a rămas atunci în spital până aproape de sfârşitul lunii, din cauza unor dureri în piept, apărute la câteva zile după montarea stenturilor.

Totodată, în 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.

Cele mai citite

Animale politice în călduri electorale

Această campanie electorală pare a fi marcată de simbolistica echitației. Candidații încalecă trotinete, biciclete, motorete, motociclete, cai de rasă. Însă adevăratul vehicul încălecat este de...

Naționala de fotbal feminin a României a învins Bulgaria și este liderul grupei în preliminariile Campionatului European

Echipa națională de fotbal feminin a României a învins la București echipa Bulgariei, cu 1-0, în preliminariile Campionatului European de Fotbal Feminin din 2025. Unicul...

PNL va avea candidat propriu pentru Președinția României, cel mai probabil fiind Nicolae Ciucă

PNL va avea un candidat propriu pentru funcția de președinte al României, la alegerile din toamna anului 2024, excluzându-se ideea ca PNL să susțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă