19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialInterContinental Bucuresti – Hotelul de Business al Anului 2015 in Romania

InterContinental Bucuresti – Hotelul de Business al Anului 2015 in Romania

InterContinental Bucuresti a castigat premiul “Romania’s Leading Business Hotel” in cadrul celebrei ceremonii World Travel Awards 2015, denumita “Oscarul industriei turistice”.

“Acest prestigios premiu este bine-meritat de intreaga echipa a hotelului si reprezinta recunoasterea pasiunii si profesionalismului tuturor colegilor nostri in a oferi servicii excelente oaspetilor. Sunt foarte fericit si mandru ca hotelul InterContinental Bucuresti a fost ales “Romania’s Leading Business Hotel”, cu atat mai mult cu cat voturile au venit din partea profesionistilor in turism, a clientilor si fanilor nostri” a spus Stefan Frank, General Manager, InterContinental Bucharest.

Acesta este al doilea an in care hotelul InterContinental Bucuresti castiga premiul “Hotelul de Business al Anului” la World Travel Awards.

Alte cinci hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate in timpul ceremoniei: InterContinental Resort Berchtesgaden, InterContinental Budapest, InterContinental Davos, InterContinental Malta, InterContinental Paris Le Grand.

In acest an, premiile World Travel Awards sarbatoresc a 22-a aniversare, acestea fiind recunoscute drept cea mai importanta distinctie din industria turismului mondial.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă