20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIncident la metrou. Două persoane intoxicate cu fum

Incident la metrou. Două persoane intoxicate cu fum

O garnitură de metrou a fost evacuată, sâmbătă, în staţia Lujerului, după ce pompierii au fost anunţaţi, în jurul orei 12.15, că între staţiile Gorjului şi Lujerului din locomotiva trenului ieşea foarte mult fum, au declarat reprezentanţii ISU Bucureşti pentru Newsin. Două persoane au fost intoxicate uşor cu fum, fără să le fie pusă în pericol viaţa.

Potrivit sursei citate, în acest caz au intervenit salvatorii de la metrou, iar intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară.

Paramedicii ajunşi la faţa locului au acordat ajutor medical pentru două persoane care au suferit atacuri astmatice din cauza unor uşoare intoxicări cu fum.Una dintre persoane a refuzat internarea, iar celalaltă a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat, Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Incidentul a fost provocat de o problemă tehnică la motorul unui tren, a declarat, pentru Mediafax, Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex.

Gheorghe Udrişte a spus că circulaţia metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost evacuaţi în staţia Gorjului, iar garnitura afectată a plecat la depou fără persoane, a spus directorul Metrorex.

Oamenii rămaşi pe peron au fost preluaţi de următorul tren.

Cele mai citite

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă