27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialINCENDIUL din Colectiv: Ședința de Guvern. Ponta: Suntem în contact cu autoritățile...

INCENDIUL din Colectiv: Ședința de Guvern. Ponta: Suntem în contact cu autoritățile străine. MĂSURILE anunțate de miniștri

UPDATE 13.00: Victor Ponta a declarat, în debutul ședintei de urgență a Guvernului, că a fost informat de Gabriel Oprea asupra situației. El a multumit tuturor medicilor care s-au mobilizat să vină la muncă fără să fie chemați, a multțumit SMURD și pompierilor.

”In acest moment, tot ceea ce tine de ingrijirea medicala este asigurat. Prezint acelasi mesaj de solidaritate si pentru cetatenii straini care si-au pierdut viata si suntem in contact cu autoritatile straine, ii putem transporta imediat daca se cere”, a spus Ponta. 

31 octombrie, 1 și 2 noiembrie vor fi zile de DOLIU NAȚIONAL pe teritoriul României. 

Oprea: Trăim o tragedie care a zguduit intreaga tara. Pompierii,medicii, jandarmii, paramedicii s-au mobilizat exemplar. Primele echipaje au ajuns in 11 minute. 

—–

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat că sâmbătă, la ora 12.30, va avea loc o şedinţă de Guvern, iar Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va propune declararea a trei zile de doliu naţional.

“La ora 12.30 va fi şedinţă de Guvern, condusă de premierul Victor Ponta, iar la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se vor propune trei zile de doliu naţional, începând de astăzi”, a spus Bănicioiu.

El a menţionat că doliul naţional se declară prin hotărâre de Guvern.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane cae sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat sâmbătă dimineaţă Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

 

 

 

Cele mai citite

Apel pentru justiție în dosarele crimelor de genocid și fratricid din 22-30 decembrie 1989 și 13-15 iunie 1990

Următorul document se adresează președintelui României Klaus Iohannis, liderilor coaliției de guvernare Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, precum și ministrului Justiției Alina Gorghiu. Către Președintele României...

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro

Autoritățile au prins o femeie că a navigat cu o barcă pneumatică pe un țărm interzis după ce a postat chiar ea videoclipuri despre...

Tragedie în lumea fotbalului. Portarul naționalei Muntenegrului a murit la 26 de ani

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de...
Ultima oră
Pe aceeași temă