19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialÎn dialog cu cititorii

În dialog cu cititorii

Revista „Timpul liber” este pe piaţă de mai bine de 10 ani. Firesc, aşa acum este în mersul lucrurilor în orice domeniu, şi noi am trecut prin transformări. Generate, unele, din considerente economice şi administrative, altele din dorinţa de a mulţumi o plajă cât mai largă de cititori. În fond, scopul unei publicaţii este tocmai acest lucru: să aibă cât mai mulţi cititori. Şi se străduieşte să o facă cât mai bine în spaţiul pe care-l are la dispoziţie!

Am lansat într-un număr trecut invitaţia de a avea un permanent dialog cu cititorii noştri, cu speranţa de a insera un conţinut cât mai aproape de dorinţele lor, de a furniza informaţii care să acopere o plajă largă de evenimente culturale şi programe de televiziune. Îi rugam pe aceştia să-şi exprime pă­rerea vizavi de articolele publicate în Timpul liber, dar să ne şi semnaleze ce le place şi ce nu atât la emisiunile Tv, cât şi în diverse alte situaţii. Şi îl asigurăm pe domnul Danciu Florin, din Bucureşti, că invitaţia rămâne valabilă.

Nemulţumit de dispariţia unei rubrici din supliment „în care se făceau aprecieri despre felul în care este agresată gramatica, precum şi ortografia limbii noastre strămoşeşti”, dl Danciu scrie: „Este de presupus că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu noua rubrică pe care o iniţiaţi. Sau veţi accepta numai o critică – o analiză edulcorată – asezonată cu un potop de omagii şi totul va avea un parcurs liniştit sau veţi reproduce critici dure care, ca şi în cazuri anterioare, vor deranja persoane situate pe treptele cele mai de sus socio-politice. Cu atât mai mult cu cât aceste critici vor viza lacune în cultura elementară a respectivilor. Şi, ca o concluzie logică şi această viitoare rubrică nouă va trebui să dispară.”

Rubrica respectivă, vă asigurăm, nu a dispărut din considerentele subliniate de dumneavoastră, ci din cele menţionate mai sus. Iar dacă cititorii ne vor semnala la obiect, în concordanţă cu conţinutul acestui supliment, astfel de lucruri, ele vor fi cuprinse în pagina de faţă.

Menţionăm că Timpul liber este un supliment ce cuprinde nu numai rubrici de informare şi prezentare a unor evenimente culturale, ci şi unele, unde, atunci când este cazul, se critică, precum cronicile de teatru şi cinema. Aşteptăm în conti­nuare propunerile şi sugestiile dumneavoastră.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă