32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 11 februarie

Horoscopul zilei de vineri, 11 februarie

Berbec – veţi avea o relaţie bună cu prietenii sau profitaţi de toate oportunităţile cu privire la cursuri de specializare, examene sau călătorii. Dacă veţi afla de un prieten aflat la necaz veţi avea posibilitatea de a-l ajuta dar şi prietenii vor fi gata să vă ajute. Va fi un week-end agitat, cu activităţi intelectuale, cu întâlniri, cu plimbări scurte sau probleme mărunte de rezolvat. Cu toate că aveţi un optimism demn de invidiat ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi fizic şi intelectual. Primiţi veşti bune.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – încep să vină banii dar apar şi cheltuieli, chiar mai multe decât aţi gândit. Copiii şi distracţiile sunt mari consumatoare de resurse financiare ioar prietenii duc la cheltuieli suplimentare. Vă puteţi baza pe sprijinul financiar al familiei sau pe sume pe care trebuie să le încasaţi de la serviciu. Cu toate că vă simţiţi cam obosit la acest sfârşit de săptămână starea sănătăţii este stabilă. Familia va fi foarte înţelegătoare. Duminică sunteţi invitaţi la o petrecere sau vă întâlniţi cu cineva pentru a face o plimbare scurtă.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – surprizele din domeniul social sau al prietenilor sunt pozitive. Veţi reuşi să faceţi aranjamente secrete, vineri, sau veţi fi invitat la o petrecere unde participă numai persoane din grupuri selecte. Aveţi sprijin din partea rudelor sau primiţi o moştenire, o sponsorizare sau un împrumut. Se mai rezolvă şi din problemele sentimentale cu toate că unii prieteni vor face gafe şi vă vor strica aranjamentele pentru week-end. Vă simţiţi frustrat în dragoste şi cam obosit aşa că se impune câteva ore de odihnă şi relaxare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – recuperaţi nişte bani din afaceri imobiliare sau de la cineva din familie sau câştigaţi din afaceri secrete. Şi cu sănătatea începeţi să staţi mai bine. În acest week-end vă ocupaţi mult de cumpărături, de casă, de curăţenie, de negocieri, de întâlniri. Aveţi parte de o atmosferă plăcută în casă şi de sprijin din partea familiei în tot ceea ce gândiţi. Duminică vreţi să vă distraţi aşa că nu vă gândiţi la banii cheltuiţi. Poate faceţi o surpriză celor din familie. Persoana iubită sau copiii vă dau veşti bune.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – aveţi o relaţie bună cu prietenii şi reuşiţi să demaraţi împreună proiecte îndrăzneţe sau cel puţin să faceţi planuri pentru viitor. Mai rău este dacă aveţi ceva bani de împărţit. Va fi un week-end cu fluctuaţii finaciare, cu veşti, negocieri, întâlniri sau plimbări în compania celor dragi, mai ales duminică. Afacerile mărunte au o rezolvare pozitivă. Veţi reuşi să finalizaţi problemele cotidiene, să faceţi cumpărăturile de pe listă şi să rezolvaţi şi corespondenţa. Aveţi idei revoluţionare şi vă păstraţi optimismul în orice situaţie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – oportunităţile din domeniul socio-profesional vă ajută să vă lansaţi în noi proiecte dar în acest week-end nu aveţi energia necesară pentru a le demara. Puteţi face unele tranzacţii reuşite sau descoperiţi un secret care vă poate fi de ajutor. Aveţi şansa de a primi nişte bani pe care nu speraţi să-i mai vedeţi sau câştigaţi din afaceri extraserviciu de care nu ştiu prea mulţi. Cum banii sunt făcuţi să circule, îi veţi investi, poate chiar înainte de a-i primi, în distracţie, în satisfacerea unor plăceri sau pentru a aduce bucurii celor dragi. Aveţi conflicte cu partenerul.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – partenerul devine mult mai cooperant, mai atent cu dumneavoastră dar tensiunile din casă se păstrează, mai ales dacă trebuie să luaţi parte la un eveniment deosebit sau plecaţi într-o călătorie. Nu este exclus să încheiaţi un parteneriat de afaceri cu un străin. În acest week-end veţi acorda o atenţie deosebită celor aflaţi departe sau culturii. Un prieten aflat departe de dumneavoastră poate să vă facă o invitaţie pe care să o acceptaţi cu plăcere. În felul acesta veţi avea posibilitatea să petreceţi în mod plăcut acest week-end.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – dacă aţi avut o problemă de sănătate, în acest week-end găsiţi remediul sau tratamentul potrivit însă suprasolicitarea intelectuală şi călătoriile lungi vă fac rău. Investiţi şi în afaceri secrete sau în casă. Poate faceţi o achiziţie bună pe care o doreaţi de mult. S-ar putea să investiţi nişte bani în cărţi sau să plătiţi o excursie. În cuplu domneşte dragostea şi înţelegerea. Duminică vă întâlniţi cu rudele, prilej de a afla noutăţi şi a face planuri de viitor. S-ar putea să aveţi musafiri.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – problemele sentimentale pe care le-aţi avut în cuplu par a se fi diminuat, mai ales dacă aveţi o relaţie stabilă. Pentru cei necăsătoriţi este posibilă o surprinzătoare cerere în căsătorie ca urmare a unor sentimente sincere şi frumoase. Stresul cel mai mare în acest week-end vine din domeniul casnic sau al familiei. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie şi înţelegere partenerului. Nu vă faceţi griji, nu este decât o situaţie de moment. Duminică vă veţi bucura de compania celor din anturajul apropiat.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu obligaţiile de serviciu. Cineva are ceva de sărbătorit, o zi onomastică, un botez sau alt eveniment important. Dacă aţi avut ceva probleme de sănătate, o rudă vă va da sfaturi şi informaţii importante. Cu ajutorul cuiva din familie puteţi profita de o schimbare apărută la serviciu. Dacă partenerul a avut un succes profesional, insistenţa cu care se ocupă de carieră vă supără şi aduce tensiune în conversaţie. Nu este exclus să faceţi o vizită unor rude aflate în altă localitate.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – comunicaţi mult mai bine, mai ales cu copiii şi persoana iubită. Partenerul este mult mai optimist, mai generos, mai atent cu dumneavoastră. Programul de week-end îl veţi face împreună dar nu este exclus să aveţi ceva de făcut la serviciu. Duminica o veţi rezerva vieţii de cuplu, distracţiei, relaxării. Mai scăpaţi de bârfe şi aflaţi de acţiunile unor duşmani ascunşi. Cu toate că sunteţi rezistent, nu ar trebui să neglijaţi problemele de sănătate apărute sau netratate cum trebuie. Ar fi bine să nu spuneţi tuturor intenţiile dumneavoastră.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – prindeţi secretul comunicării eficiente, mai puţin cu cei din familie sau cu autorităţile. Reuşiţi să vă mai relaxaţi şi să uitaţi de neâmplinirile din domeniul relaţiilor sau de conflictele cu un şef dar amestecul copiilor în treburile dumneavoastră casnice vă aduce mari nemulţumiri. Cei din familie vă aduc bucurii, mai alesfinanciare, iar persoana iubită vă face o invitaţie dar nu este cea aşteptată de dumneavoastră. Duminică s-ar putea să aveţi nevoie de câteva ore de odihnă în plus.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

 

 

Cele mai citite

Andrei Rublev, eliminat de la Roland Garros. Rusul și-a pierdut cumpătul

Eliminarea lui Andrei Rublev în turul al treilea de la Roland Garros a fost una dintre surprizele majore ale turneului de tenis. Rusul, clasat...

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Zelenski participă în Singapore la conferinţa Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă în Singapore pentru conferinţa Shangri-La Dialogue, unde se va întâlni cu secretarul american al apărării Lloyd Austin,...
Ultima oră
Pe aceeași temă