26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 20 ianuarie

Horoscopul zilei de joi, 20 ianuarie

Berbec – vă ocupaţi mult de problemele sentimentale şi de organizarea timpului liber şi vreţi să ţineţi totul sub control. Nu este exclus să vă îndrăgoatiţi de un străin sau să vă gândiţi la o călătorie pentru week-end sau pentru o scurtă vacanţă. În schimb aventurile pot deranja un prieten mai impulsiv sau pot strica o prietenie mai veche. Sunteţi mult mai maleabil, mai înţelegător cu copiii sau cu persoana iubită. Aveţi oportunităţi de distracţie.

Taur – aveţi câte ceva de făcut prin casă astfel încât să primească înfăţişarea corespunzătoare acestor zile de iarnă. Treburile gospodăreşti vă împiedică să participaţi la o petrecere sau pune ceva probleme în carieră. O persoană feminină din anturajul apropiat va reuşi să medieze un conflict in casă sau să determine o rudă să accepte un prieten mai pătimaş. Puneţi mare accent pe semtimentul de prietenie.

Gemeni – comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau vă întâlniţi cu parteneri de afaceri pentru a semna ceva. Dacă aveţi de făcut o pledoarie la tribunal veţi reuşi să-i convingeţi pe juraţi de justeţea celor susţinute. Şi autorităţile vă vor vedea cu alţi ochi şi nu este exclus să primiţi o invitaţie pentru o petrecere sau o întâlnire importantă. În schimb nu vă descurcaţi cu străinii sau aveţi un incident în mijlocul de transport.

Rac -veţi încerca să ţineţi în frâu cheltuielile chiar dacă aveţi de plătit taxe, de achitat împrumuturi sau de susţinut financiar un proiect familial. Speraţi în nişte sume primite de la serviciu. De asemenea puteţi investi în sănătate. Vă ocupaţi mult de situaţia financiară, de carieră, de imagine şi încercaţi să obţineţi cât mai mulţi bani dar veţi avea parte şi de piedici. Primiţi veşti bune şi aveţi o relaţie bună cu fraţii, vecinii şi cei din anturajul apropiat.

Leu – nu aveţi prea multă energie dar când este vorba de cei dragi sau de satisfacerea unor plăceri veţi reuşi să vă mobilizaţi toate forţele. De asemenea veţi reuşi să păstraţi un echilibru în familie şi să diminuaţi neânţelegerile dintre copii şi mătuşi, dintre iubiţi şi rude. Aveţi mari şanse de călătorie sau obţineţi succese intelectuale. Nu vă înţelegeţi prea bine cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri.

Fecioara – dacă aţi avut probleme cu duşmanii nedeclaraţi şi cu cei ce vă bârfesc, astăzi se va găsi cineva din familie care să acţioneze în favoarea dumneavoastră. De asemenea vă sunt favorabile tranzacţiile şi afacerile mărunte, mai ales dacă veţi şti să păstraţi secretul acţiunilor dumneavoastră. Atmosfera din casă este favorabilă reconcilierilor. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate nou apărute.

Balanţa – dorinţa de a vă distra sau de a întâlni o persoană dragă duce la tensiuni în grupul de prieteni. Dacă vă faceţi un nou prieten, nu neglijaţi persoana iubită! Prietenii sunt buni pentru a afla unele informaţii, pentru a vă descărca sufletul sau în afaceri mărunte. Sunteţi generos, inspirat dar nu prea aveţi iniţiativă în punerea în acţiune a ideilor pe care le aveţi. Aveţi nevoie de un impuls din exterior.

Scorpion – sunt posibile fluctuaţii financiare. Aveţi de făcut unele cumpărături, de plătit taxe dar veţi primi nişte bani drept premiu sau o mărire de salariu. Lucrul acesta mai diminuează nemulţumirile pe care le aveţi în legătură cu un examen sau din familie. Vă nemulţumeşte în continuare o delegaţie de serviciu sau o contestare a unor diplome. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi inpulsiv în relaţia cu cei din casă.

Săgetător – primiţi veşti bune din domeniul intelectual, poate ceva legat de problemele pe care le-aţi avut la un examen sau în timpul unei călătorii. Popularitatea nu vă va ajuta să scăpaţi de unele drumuri scurte, de treburi mărunte şi stresante şi să vă rezervaţi timp de odihnă. Partenerul va fi generos şi foarte atent cu dumneavoastră şi vă va inspira în luarea unor decizii importante.

Capricorn – s-ar putea să primiţi un împrumut sau să recuperaţi nişte bani care vi se cuveneau şi pe care îi credeaţi pierduţi. În felul acesta mai scăpaţi de stresul provocat de situaţia financiară şi de supărarea copiilor care speră să obţină şi ei ceva din ceea ce primiţi dumneavoastră. Vă puteţi permite unele plăceri în această perioadă. Partenerul sau o rudă vă dezvăluie secrete care vă pot fi de folos.

Vărsător – o surpriză bine plasată va diminua tensiunea din parteneriatele de afaceri sau din grupul de prieteni. Poate găsiţi astăzi o soluţie pentru o problemă juridică ce pare să mulţumească pe toată lumea. De asemenea vă faceţi un bun prieten în persoana unui partener sau colaborator. Cei din familie sunt destul de generoşi cu dumneavoastră dar nu neglijaţi dorinţele partenerului!

Peşti – o posibilă petrecere sau un succes profesional poate detensiona atmosfera de la serviciu. De asemenea puteţi deveni mai sociabil, mai apropiat de ceilalaţi după ce citiţi ceva interesant care vă merge la suflet. În dragoste aveţi noroc iar copiii vă aduc multe bucurii. Nu sunt excluse nici invidiile şi duşmăniile de la locul de muncă sau problemele de sănătate. Ar fi bine să nu abordaţi activităţi consumatoare de energie.

 

 

Cele mai citite

Italia rămâne fermă: se opune ca Ucraina să folosească arme italiene pentru a lovi Rusia

Ministrul de externe italian Antonio Tajani şi-a reafirmat sâmbătă opoziţia faţă de posibilitatea ca Ucraina să folosească arme italiene pentru a lovi Rusia şi...

Andrei Rublev, eliminat de la Roland Garros. Rusul și-a pierdut cumpătul

Eliminarea lui Andrei Rublev în turul al treilea de la Roland Garros a fost una dintre surprizele majore ale turneului de tenis. Rusul, clasat...

Guvernul Ciolacu Prelungește Plafonarea Prețurilor la Energie până în 2025

Protecția Consumatorilor Români În Fața Volatilității Pieței Energetice Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației în multe țări. România a...
Ultima oră
Pe aceeași temă