20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia TAUR, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

Asteptati-va ca weekendul sa fie marcat de natura dvs. conservatoare si sa va simtiti putin usurati de faptul ca nu sunteti obligati sa mai mergeti la locul de munca, acolo unde se fac sau s-au facut o serie de schimbari care nu va convin. Mai mult, apar cateva situatii de a face o serie de drumuri, nu este vorba despre vizite sau de a avea parte de un anturaj mai deosebit, este vorba despre satisfacerea nevoii de aventura.

Tocmai acum a venit vremea din pacate si nu atunci cand ati avut dvs. chef. Nu prea va puteti lauda la capitolul bani in acest weekend, in plus nicio mana de ajutor nu apare asa din senin cum s-a intamplat altadata, dar tot va fi bine, pentru ca cel putin sambata va distrati de faceti basici in talpi. Dvs. si celui drag de langa dvs., dar merge si fara insotitor, desi parca acum nu este cazul, aveti parte de o infuzie de adrenalina cum nu v-a fost dat de multa vreme. Apoi ramane ca duminica sa va emotionati la gandul ca nu sunt decat cateva ore pana luni cand incepe corvoada, dar tot va cuprinde o graba caracteristica care va pune pe jar, va pune pe fuga in orice ati face.

Imediat ce incepe saptamana o sa vedeti ca nu va fi asa de rau la munca, pe de o parte, in plus aveti un chef de vorba nebun, unde mai pui ca nu o sa va plangeti de ascultatori. Cu siguranta Taurii au parte de ceva aventura romantica ce se incheaga tocmai acum, iar desfasurarea poate va veni la sfarsitul saptamanii si in weekendul viitor. Este ceva magic ce se va petrece in primele zile ale saptamanii ce vine, apoi trebuie sa tineti seama de unele puncte nevralgice referitoare la comunicarea eventual cu parintii. O lipsa de grija la acest capitol va pune intr-o situatie delicata de care o sa va para rau destul de curand.

Un conflict pare inevitabil dar nu in familie, ci la munca, poate este vorba despre o serie de invidii pe care le creati prin orgoliul dvs. care acum se desfasoara la intreaga capacitate, asa ca ideal ar fi sa lasati mofturile afara, sa fiti prudenti, iar daca nu razbiti, incercati sa va luati un mediator, nefiind exclus sa iasa si ceva cearta. Pe joi, vineri aveti pe cineva de sarbatorit, in familie, dar si la serviciu si printer prieteni, si gestul de a achizitiona cele necesare acestor evenimente este destul de greu de indeplinit in conditiile in care la capitolul bani stati prost. Sanatate – un control medical v-ar linisti, bani – cautati de la cine sa va imprumutati.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă