20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia GEMENI, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

Emotii mari vin odata ce incepe weekendul, iar aceasta este marea problema a dvs., de a le gestiona asa cum trebuie, tinand cont ca ceea ce va vine in minte deodata nu este echivalent cu a gasi solutia corecta in ceea ce trebuie sa faceti. O persoana draga, un prieten, cineva mai apropiat, dar nu din familie, are nevoie de ajutorul dvs.

Va straduiti sa-l scoateti din incurcatura, va puteti consuma tot timpul, puteti sa bateti drumurile in lung si-n lat pentru a face una-alta, dar pana nu va lamuriti exact, pana nu intrebati despre ce anume este vorba si ce anume are nevoie, nu veti sti ce este cel mai potrivit sa faceti. Cu asta o sa va consumati cea mai mare parte a zilei de sambata, iar duminica va fi cu adevarat ziua dvs. libera, cand puteti sa faceti ceea ce va place.

Asa ar trebui sa fie, numai ca o serie de evenimente legate de serviciu va pun pe drumuri, in sensul ca trebuie sa lucrati si inca destul de intens si in aceasta zi libera. Asa veti face chiar daca partenerul daca exista unul, va arata obrazul. In realitate este destul de nerecunoscator, pentru ca stie bine cat inseamna sa te zbati pentru un ban in plus sau pentru stabilitatea unui loc de munca in zilele noastre.

Incepand de luni aproape toata saptamana sunteti de un dinamism nebun, nimeni nu va intrece si nu va poate depasi in cele ce intreprindeti. Asta pentru ca aveti pe miercuri, joi o anume afacere, da este o afacere, in sensul ca puneti bazele unei mici investitii care trebuie sa functioneze pe masura banilor avansati. De aceea acum gura nu va sta o clipa, vorbiti tot timpul despre intentiile dvs., evident ca va exprimati in legatura doar cu interesul si intentiile dvs., dar va interveni un hop pe vineri, poate si in weekendul viitor, cand o sa vedeti dvs. ce se poate face ca sa redresati situatia.

Incepand de miercuri va puteti astepta la tot felul de blocaje, care apar pe neasteptate, deci aceasta perioada nu este una prea limpede pentru dvs. Daca apelati la un ajutor, ceea ce dvs. Gemenilor nu va prea place acum, ati vrea ca tot ceea ce veti face sa va poarte amprenta, brandul, veti razbate mai usor. Dar ramane in seama dvs. sa vedeti care este drumul pe care o sa-l urmati. Noi optam spre o avansare de idei, apoi sa asteptati sa dospeasca pana cand situatia va inspira factorii de decizie. Nu va entuziasmati prea tare, pentru ca inca nu stiti la ce va inhamati. Sanatate – pericol de raceala, bani – investitii riscante.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă