21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION săptămâna 14 - 20 mai 2011

Horoscop SCORPION săptămâna 14 – 20 mai 2011

Scorpionii se plimbă mai toată săptămâna în culegere de informaţii pentru o documentare pentru serviciu. Mergeţi prin locuri noi, în afară ţării poate, cei tineri fiind foarte bine aspectati. Puteţi face o carieră frumoasă, aducătoare de faimă şi mulţi bani.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

Perioada este propice noilor proiecte, chiar şi dacă cele vechi nu le-aţi dus la capăt, ci sunt puse pe linia de aşteptare. E bine de ştiut că acum nu suportaţi de loc jumătăţile de măsură, aşa că ceea ce aţi început şi v-aţi propus de data aceasta veţi face tot posibilul să fie terminat, astfel încât nu doar să se spună despre dumneavoastră că sunteţi în stare de ceva.

Asta se ştie deja, ci pentru posteritate. Aşa gândiţi dvs. în această perioadă, că ceea ce întreprindeţi este încununarea unei munci de-o viaţă şi va fi recunoscut şi util generaţiilor viitoare. Chiar şi în puţinele momente de respiro Scorpionii se vor gândi tot la ceeea ce au de făcut că să iasă totul aşa cum au întrevăzut. A dori este ceea ce îi caracterizează săptămâna asta, dar pentru că ceilalţi să ştie că au făcut ceva real, palpabil, le plac concretizarile, şi asta se vede cel mai bine acum când toţi trag de ei să între în normal, neînţelegând aspiraţiile unui Scorpion.

Eforturile acestui semn zodiacal vor avea efecte în viitorul apropiat şi asta le va hrăni orgoliul care este la cote maxime acum. Nu-i contraziceţi, nu-i scoateţi dintre ale lor, daţi-le dreptate, dacă asta nu face rău cuiva. Pot să dorească să fie singuri, să se gandesca la ale lor, permiteţi-le acestea. Dacă nu sunt de multe ori în apele lor, nu e nimic, aşa se întâmplă şi cu oamenii care creează până şi şaibe, deşi nu e acelaşi lucru. Ei sunt persoane care se respectă şi nu vor permite nici un fel de modificare de program pentru că ştiu cât este de important ceea ce fac. Nu vei vedea pe ei oboseală, plictiseală, dispreţul sau altceva ce le poate umbri muncă.

Că toate acestea, unii dintre Scorpion vor avea tendinţa să trişeze, să facă anumite lucruri mai repede, ca să fie mai de grabă remarcaţi. Atenţie la acest aspect, dacă veţi trişa, doar pe dvs. vă veţi păcăli, lumea vă va recunoaşte meritele, dar vor sancţiona înşelătoria. Sănătatea permite multe lucruri care erau interzise, iar banii merg şi ei în deplasări cu scop informativ. Adică se vor chetui o parte din ei pe ceea ce trebuie înfăptuit în această perioadă.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă