20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP decembrie CAPRICORN: Sărbători liniştite şi planuri pentru noul an

HOROSCOP decembrie CAPRICORN: Sărbători liniştite şi planuri pentru noul an

Pe parcursul lunii decembrie, analizezi ceea ce ai realizat în acest an şi îţi stabileşti noi obiective pentru anul 2016.

În 8 decembrie, iei o decizie legată de casă – îţi schimbi locuinţa, redecorezi sau te muţi cu alte persoane ori singur(ă).  

De asemenea, în 11 decembrie, îţi construieşti un plan prin care să îţi transformi un vis în realitate.

Cea mai dificilă zi a lunii este 10 decembrie, când trebuie să fii foarte atent(ă) la tot ceea ce faci sau spui, ca să eviţi accidente ori conflicte. În plus, cerinţele de la serviciu se suprapun cu unele în plan personal şi îţi este greu să te organizezi.

Petreci Crăciunul acasă, alături de familie, într-o atmosferă liniştită şi plăcută. Persoana iubită îţi face o surpriză romantică – te cere în căsătorie, îţi dă vestea că veţi avea un copil ori o altă veste care te emoţionează.

De Anul Nou, faci o călătorie într-o destinaţie îndepărată sau iei cina la un restaurant de lux, alături de persoana iubită.

Cele mai citite

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă