20.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop BALANŢĂ săptămâna 14 - 20 mai 2011

Horoscop BALANŢĂ săptămâna 14 – 20 mai 2011

Pentru stilul de viaţă al Balanţelor săptămâna este una plină de neprevăzut. Vă veţi trezi aproape în fiecare dimineaţă cu teama zilei ce urmează. Nu sunteţi deloc adeptul surprizelor pentru că nu ştiţi cum să le interpretaţi şi consideraţi fiecare lucru o mare scenarita pusă la cale de cineva care vă vrea răul.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

 Noi vă spunem că, indubitabil, aveţi o percepţie greşită, maladivă, pentru cele mai tari minţi din lume. Nu sînteţi antrenat deloc la capitolul stres, prefereati să ştiţi ce vă aşteaptă şi să fie totul calm şi bun pentru a avea atît siguranţă, cât şi control asupra situaţiei. Totuşi, oricât de prevăzătoare vor fi Balanţele ceva sau cineva schimbă totul şi vă creează emoţii care, mai ales pentru femei, vor fi aducătoare de momente pline de agitaţie şi poate vor apela la ajutorul unor medicamente pentru o perioadă scurtă de timp.

Sunteţi în situaţia de a învăţa rapid ceva nou şi care înseamnă modernitate şi tehnică, însă Balanţele sînt firi atehnice şi destul de conservatoare. De aceea sînteţi foarte nesiguri pe dumneavoastră chiar dacă recunoaşteţi doar în faţă oglinzii. Din păcate simţiţi din plin greutatea unor situaţii care nu vă sunt proprii, dar trebuie, este musai să le faceţi. Vă place să fiţi la curent, nu cel electric, dar cât mai informat însă într-un mod pasiv, nu vă convine tehnica şi uneori vi se pare că totul vă depăşeşte şi că nu mai vreţi că nu mai sînteţi în stare sînteţi exprirat moral, fizic şi psihic.

Dar dacă e nevoie să rămâneţi pe poziţia bună pe care încă sunteţi e nevoie să învăţaţi. Fie tainele calculatorului, fie o altă limbă străină, oricum ceva total rupt de ceea ce aţi făcut la şcoală. Şi este tot mai greu parcă nu mai aveţi motivaţia interioară sau răbdare. Cel mai bine este dacă aţi recunoaşte că sunteţi prea orgolioşi să acceptaţi că învăţatul şi perfecţionarea se face la orice vârstă. Dumneavoastră credeaţi că dacă aţi învăţat să cântaţi la pian când eraţi mici vă foloseşte şi va da nu ştiu ce poziţie socială pe care toată lumea trebuie să o respecte.

E, aflaţi surprinzător că, în societatea modernă, nimeni nu mai respectă pe nimeni pentru astfel de calităţi nobile aproape nepământene. Trebuie să vindeţi ceva din ceea ce ştiţi şi tocmai asta nu ştiţi să faceţi, aţi lipsit la lecţia asta. Tot ce ştiaţi nu mai are nici o valoare într-o societate mercantila. Dar trece mai greu pentru cei în vârstă, noroc aveţi cu sănătatea care va permite să faceţi efort mare intelectual. E complicată săptămâna, dar finalul perioadei vă aduce liniştea şi satisfacţie unui lucru împlinit.

Cele mai citite

Dan Podaru: Cei mai mulți cetățeni ai sectorului 1 n-o mai vor pe Clotilde Armand

Cei mai mulți locuitori ai sectorului 1 din Capitală nu o mai doresc pe Clotilde Armand la primărie, concluzionează candidatul Partidului Ecologist Român (PER)...

Agenția anticorupție din Ucraina investighează o presupusă scurgere de informații

Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, în timp ce anchetatorii investighează o presupusă scurgere de informații în cadrul unei agenții...

Român, arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei

Un cetăţean român a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii DIICOT de infracţiunea de trădare, după ce a trimis la Ambasada Rusiei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă