12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali, mesaj din închisoare: IES DEFINITIV şi IREVOCABIL din VIAŢA PUBLICĂ

Gigi Becali, mesaj din închisoare: IES DEFINITIV şi IREVOCABIL din VIAŢA PUBLICĂ

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a citit, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, un comunicat al lui Gigi Becali în care anunţă că iese „definitiv şi irevocabil” din viaţa publică.

Totodată, patronul Stelei a cerut ca nici el şi nici familia lui să nu mai fie hăituiţi.

Citeşte şi Valentin Alexandru: Cazul “Valiza” va fi redeschis de comisiile LPF

Comunicatul scris de Gigi Becali „plângând”, după cum a mărturisit Mihai Stoica, este următorul:

– Am ieşit definitiv şi irevocabil din viaţa publică, aşa că vă rog din inimă, pentru cât v-am stat la dispoziţie atâta timp, un minim respect pe care cred că-l merit.

1. Lăsaţi-mi familia în pace, nu o mai pândiţi.

2. Nu mă mai hăituţi pe mine, pentru că nu voi mai da nicio declaraţie.

3. Îi rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analiştii politici, pe analiştii sociali, pe politicieni, persoanele publice, să nu mai comenteze despre mine dacă se poate.

4. Am o pedeapsă de executat, pe care vreau să o execut conform codurilor de procedură legală. Probabil cândva voi da o explicaţie, dar o singură dată pentru toată lumea. Sper şi îmi doresc să ajung la concluzia că atâta timp cât am stat cu voi, am stat cu nişte oameni, scris cu majuscule, care înţeleg cuvântul, nu cu alt fel de fiinţe.

Despre echipa Steaua, Stoica a explicat că atât timp cât nu există o motivare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în Dosarul “Valiza”, UEFA nu se poate sesiza în ceea ce priveşte o posibilă excludere a formaţiei roş-albastre din competiţiile europene.

“Cât timp nu există o motivare a instanţei nu cred că UEFA se poate sesiza. Acum nu există o motivare, ci doar o decizie a instanţei. Nu se poate face o comparaţie cu Fenerbahce pentru că în acel caz a fost corupţie dovedită, au fost jucători implicaţi, au fost meciuri trucate”, a spus Stoica.

Oficialul stelist a mai explicat că fapta penală nu s-a extins şi la persoana juridică FC Steaua şi că decizia ÎCCJ îl priveşte doar pe finanţatorul Gigi Becali.

În ultimele zile mai multe persoane din fotbal s-au exprimat în ceea ce priveşte o posibilă decizie a UEFA de excludere a FC Steaua din Liga Campionilor. Directorul administraţiei de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, miercuri, că, în opinia sa, Steaua poate fi exclusă din Liga Campionilor de UEFA în urma condamnării definitive a finanţatorului clubului, Gigi Becali, în Dosarul “Valiza”.

 

Citeşte şi Ce spune UEFA despre posibila EXCLUDERE a Stelei. De ce DEPINDE decizia

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă