14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialGheorghe Ciuhandu, împotriva PNŢCD

Gheorghe Ciuhandu, împotriva PNŢCD

Alianţa România Dreaptă (ARD), din care fac parte PDL, PNŢCD şi Forţa Civică, nu este pe placul fostului lider al ţărăniştilor din Timiş, Gheorghe Ciuhandu. Acesta, înlăturat de la şefia organizaţiei judeţene tocmai după alegerile din 10 iunie, nu este de acord cu calea aleasă de conducerea ţărăniştilor pentru alegerile parlamentare. Fostul primar al Timişoarei critică în termeni duri alegerea PNŢCD, consideră drept “anormală” participarea partidului într-o alianţă “dirijată de Traian Băsescu şi PDL”, dar realizează că aceasta este singura şansă de revenire în Parlament a ţărăniştilor.

 

Nici cu USL nu e bine

“Nu încurajez sub nici o formă proiectul politic Alianţa România Dreaptă şi nu recunosc participarea PNŢCD în acest proiect, pentru că cei care au negociat cu PDL această alianţă nu reprezintă PNŢCD, ci doar au uzurpat, prin tertipuri juridice, conducerea acestui partid. De asemenea, participarea PNŢCD într-o alianţă dirijată de Traian Băsescu alături de PDL este anormală, atât timp cât acest partid şi Băsescu au contribuit decisiv la distrugerea PNŢCD. Nu pot să fiu de acord nici cu candidaturile unor membri PNŢCD pe listele USL, prin înscrierea în Partidul Naţional Liberal. Cu toate acestea, înţeleg faptul că, din cauza situaţiei juridice a partidului, aceasta este singura modalitate prin care cei care au legitimitate în PNŢCD pot accede în Parlament”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.  

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă