20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialGâdea: Convingerea mea fermă este că Antena 3 nu are nicio legătură...

Gâdea: Convingerea mea fermă este că Antena 3 nu are nicio legătură cu dosarul de şantaj

Mihai Gâdea a declarat, joi, la ieşirea de la DNA, că are “convingerea fermă” că SC Antena 3 SA nu are nicio legătură cu dosarul în care Sorin Alexandrescu este cercetat pentru şantaj, informează Mediafax.

El a precizat că procurorii l-au întrebat despre organizare şi organigramă.”Voi nu aţi fost niciodată în situaţia asta, aicea, şi am să vă explic ce se întâmplă.

Eşti invitat, sunt doi procurori, o doamnă şi un domn, care pun tot felul de întrebări, încercând să vadă ce legături sunt între Antena TV, Antena 3, care este organizarea, care este organigrama şi lucruri de felul acesta. Nimic spectaculos. Aşa cum le-am spus domnilor procurori, în acest caz nu avem niciun fel de legătură.Domniile lor trebuie să investigheze, dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Convingerea mea fermă şi lucrurile pe care le ştiu – şi vorbesc în cunoştinţă de cauză – este că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz”, a spus directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea.

Citeşte şi Postul ANTENA 3, URMĂRIT PENAL

El a precizat că le-a spus procurorilor că a fost invitat joi în calitate de martor şi le-a explicat cum stau lucrurile.

“Sunt martor, am fost martor, am dat declaraţie, le-am explicat cum stau lucrurile. Nu e niciun fel de lucru care ar trebui să vă preocupe pe unii dintre voi, pe care îi văd foarte preocupaţi”, a mai spus Gâdea, la ieşirea de la DNA.

Citeşte şi DNA extinde cercetările în dosarul de şantaj RCS & RDS. ANTENA 3, complice la şantaj

Procurorii au extins cercetările în dosarul în care sunt cercetaţi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Camelia Rodica Voiculescu, George Daniel Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL, dispunând începerea urmăririi penale faţă de SC Antena 3 SA, pentru complicitate la şantaj, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă