12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Metroul BLOCAT între Titan şi Dristor 1 şi-a RELUAT circulaţia

FOTO. Metroul BLOCAT între Titan şi Dristor 1 şi-a RELUAT circulaţia

UPDATE 09.50: Călătorii blocaţi în tren, între Titan şi Dristor, au fost scoşi din vagon la Titan, a declarat, pentru România liberă, directorul METROREX, Aurel Radu. De asemenea, de la Nicolae Grigorescu, metroul a circulat e o singură linie, pentru a decongestiona traficul.

În prezent, s-a reluat circulaţia, iar trenurile prezintă uşoare întârzieri, a mai spus directorul METROREX.

Un metrou plin cu călători a rămas blocat, miercuri, între staţiile Titan şi Dristor 1, timp de 20 de minute, transmit reporterii România liberă. Reprezentanţii Metrorex susţin că este vorba de o defecţiune. Traficul este blocat de mai bine de 20 de minute pe magistrala Anghel Saligny, iar trenurile circulă pe un singur sens înspre Piaţa Unirii.

Directorul general al METROREX, Aurel Radu, a declarat pentru România liberă că s-a defectat un macaz şi că trenul nu mai răspundea la comenzi. Călătorii au rămas blocaţi în vagon, între staţiile Titan şi Dristor 1 timp de 20 minute. Peronul staţiei Nicolae Grigorescu s-a supraaglomerat, din cauză că trenul circula pe o singură linie (foto ataşată).

Situaţia este sub control, a precizat Aurel Radu.

 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă