24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialFOTO HILARE Până unde poate ajunge iubirea oamenilor pentru animalele lor de...

FOTO HILARE Până unde poate ajunge iubirea oamenilor pentru animalele lor de companie

Iubitorii de animale sunt dispuşi să facă aproape orice pentru a-şi arăta afecţiunea pentru prietenii lor necuvântători. Dovadă este colecţia de fotografii jenante, dar foarte amuzante, care a fost postată pe site-ul Awkward Family Photos.

Un bărbat este fotografiat în timp ce face duş cu maimuţa sa, în timp ce altul este însoţit de câinele său la toaletă. Un cuplu şi-a înrămat portretele animalelor de companie, în timp ce altă familie s-a îmbrăcat în alb ca să se potrivească în poză cu bichonii lor.

Citeşte şi FOTO Cele mai jenante şi haioase poze de familie făcute de sărbători

Fotografiile de familie cu animale au făcut senzaţie pe internet, de aceea administratorii site-ului Awkward Family Photos au decis să lanseze un album foto cu aceste imagini.

Site-ul Awkward Family Photos este unul dintre cele mai populare de pe internet, peste 1.5 milioane de utilizatori accesând zilnic galeriile de fotografii jenante trimise de familii cu simţul umorului din întreaga lume.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a vă vedea până unde poate ajunge iubirea oamenilor pentru animalele lor de companie.

 

Cele mai citite

Candidatul independent la Casa Albă Robert Kennedy Jr. se plânge că a fost exclus din dezbaterea televizată Biden-Trump

Candidatul independent la Casa Albă Robert Kennedy Jr. s-a plâns organismului responsabil de buna desfăşurare a campaniei electorale că a fost exclus din dezbaterea...

Prin comasarea alegerilor, AUR pierde jumătate din numărul europarlamentarilor

Ultimul sondaj INSCOP ne confirmă predicțiile preelectorale: 1 + 1 nu fac 2 pe tabla rezultatelor celor două scrutinuri din 9 iunie 2024. Dar...

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...
Ultima oră
Pe aceeași temă