37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum se antrenează scafandrii de luptă într-o tabără de SUPRAVIEȚUIRE

FOTO. Cum se antrenează scafandrii de luptă într-o tabără de SUPRAVIEȚUIRE

O subunitate de scafandri de luptă din cadrul Forțelor Navale ale României a finalizat un antrenament într-o tabără de supraviețuire.

Imaginile, prezentate în permieră, arată cum scafandrii de luptă, care execută de regulă misiuni sub apă sau la bordul navelor, se antrenează în stilul trupelor de cercetare de pe uscat.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă