20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. A slăbit 30 de kilograme în ultimii ani. Acum pozează în...

FOTO. A slăbit 30 de kilograme în ultimii ani. Acum pozează în costum de baie. Transformarea unei vedete

De la un star cu mari probleme privind încrederea în sine şi imaginea prezentată publicului, britanica a devenit acum unul dintre apărătorii vieţii sănătoase. De curând, ea a apărut pe coperta revistei Self, unde vorbeşte despre transformarea prin care a trecut, potrivit Mediafax.

Kelly Osbourne a slăbit în ultimii ani peste 30 de kilograme, informează Daily Mail. Ea a vorbit într-un interviu pentru Self despre cum s-a transformat dintr-un star al unui reality show cu probleme privind încrederea în sine într-o persoană care crede mai mult ca niciodată în puterea pe care o are asupra propriului corp.

Citeşte şi SURPRIZĂ în lumea muzicală: Ozzy Osbourne ar putea DIVORŢA

Secretul reuşitei, după cum singură mărturiseşte, a fost să pună starea de sănătate pe primul loc şi să fie dispusă ”să transpire pentru a slăbi”.

”Mi-am dat seama că nu există perfecţiune. Dacă ştiam asta mai devreme, nu mai aveam atâtea probleme. Pot să fiu doar eu. Pot să fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar mi-aş dori asta. Ce plictisitor”, a glumit ea la sfârşit.

Citeşte şi Kelly Obsourne, în stare gravă la spital. Află de ce

Fiica lui Ozzy Osbourne a precizat că pentru slăbi a făcut exerciţii fizice în fiecare zi şi a renunţat să mai petreacă sâmbătă seara în cluburi.

În vârstă de 28 de ani, Kelly mănâncă orice aliment care ar putea să o îngraşe dimineaţa, chiar dacă e vorba de pizza.

Citeşte şi Ce nu ştiaţi despre Ozzy Osbourne, droguri, Black Sabbath şi cei cinci copii ai artistului

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă