22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: 10 Proiecte de casă din care să te inspiri - ...

FOTO: 10 Proiecte de casă din care să te inspiri – Retrospectiva 2013

Peste 60 de proiecte pentru construire de casă dar şi proiecte de amenajare interioară precum şi proiecte de grădină au fost prezentate de-a lungul anului precedent în revista Planul Casei Mele.

Foarte mult au fost appreciate de cititori proiectele care conţin şi idei pentru amenajarea interioară, astfel încât să se distingă continuitatea dintre stilul exterior şi cel interior, precum şi idei de realizare a grădinii.

Unele dintre proiecte sunt de vânzare, la altele este indicat preţul preconizat pentru ridicarea unei astfel de case la “roşu”.

Se poate spune că temele abordate în cadrul proiectelor de casă sunt caracterizate de o mare varietate.

Se pot distinge astfel propuneri pentru construirea de case moderne, chiar avangardiste, ideile noi şi îndrăzneţe fiind în centrul de interes pentru mulţi viitori proprietari, precum şi propuneri de case clasice care să prezinte facilităţi şi chiar idei legate de casele moderne.

Acestea din urmă sunt în special casele cu acoperiş înclinat din ţigle ceramice, cu forme deosebit de dinamice.

Mult apreciate sunt şi proiectele economice de case ieftine, proiectele de case de lemn şi tip rustic, multe dintre acestea fiind potrivite inclusiv cu casele de vacanţă.

În sfârşit, opţiunile se indreaptă şi spre case a căror arhitectură este influenţată de stilul unor case din alte ţări, din acest punct de vedere cel mai mare interes fiind prezentat de casele în stil mediteranean cu acoperiş cu olane care se pretează locaţiilor de la şes sau din apropierea mării.

Vom prezenta 10 dintre cele mai apreciate proiecte prezentate în decursul anului precedent în revista Planul Casei Mele.

Cele mai citite

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă