21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialFotbal: Dan Petrescu, lider în Rusia

Fotbal: Dan Petrescu, lider în Rusia

Atacantul român Dacian Varga a marcat un gol pentru Kuban Krasnodar, în victoria cu 2-1 cu Terek Groznîi, iar echipa antrenată de Dan Petrescu ocupă primul loc în clasamentul campionatului de fotbal al Rusiei, potrivit Agerpres.

Varga a deschis scorul din penalty (19), Serghei Davîdov a majorat diferenţa (90), iar Herve Zengue (90+1) a marcat pentru oaspeţi. Varga a fost înlocuit cu Gigel Bucur în minutul 90, iar Lacina Traore a fost schimbat cu Davîdov (83). Oaspeţii au jucat din min. 59 în 10 oameni, după eliminarea belarusului Serghei Omelianciuk. Varga a marcat primul său gol în campionatul Rusiei.

După victoria reuşită asupra echipei antrenate de fostul său coechipier de la Chelsea, Ruud Gullit, Dan Petrescu ocupă primul loc cu Kuban, având 15 puncte (8 jocuri), la fel ca Anji Mahacikala. Campioana Zenit St. Petersburg este pe locul trei, cu 14 p (7 j).

Cele mai citite

Numărul angajaţilor care se întorc la birou este în continuă creştere (analiză)

Numărul angajaţilor care se întorc la birou este în continuă creştere, biroul fiind acum perceput nu doar ca un centru de cost, ci mai...

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă