28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialFidelitate nemărginită la Plaza România!

Fidelitate nemărginită la Plaza România!

Ce poate fi mai frumos decât să-ţi deschizi inima şi să-i arăţi jumătăţii tale că e cea mai importantă persoană pentru tine! Plaza România răsplăteşte fidelitatea şi pe toţi cei care cred în dragostea nemărginită. Astfel, în luna iubirii, Plaza România îi răsfaţă pe cei mai îndrăgostiţi vizitatori cu activităţi de weekend din cadrul cărora iubirea şi veselia nu vor lipsi.

Primele evenimente desfăşurate în weekend-ul trecut au dat posibilitatea participanţilor să-şi recunoască partenerii ascunşi sub o altă înfăţişare, în cadrul jocului “Recunoaşte-ţi dragostea”.
14 februarie va fi o zi remarcabilă pentru toţi cei care vor lua parte la “Proba aruncărilor potrivite”. De asemenea, romanticii incurabili sau amatorii de muzică bună se vor delecta pe acorduri de muzică jazz, în cadrul concertului organizat de Plaza România.

Pe data de 15, indrăgostiţii se vor putea bucura în continuare de “Proba aruncărilor potrivite”. Tot în această zi pot afla ce le rezervă astrele sau cât de compatibili sunt în relaţia de cuplu.
De asemenea, proba aruncărilor, precum şi astrograma ce dezvăluie viitorul relaţiei, vor fi puse la dispoziţie pentru toţi îndrăgostiţii pe intreg parcursul zilei de 16 februarie.

Mai mult, în intervalul 12-16 februarie, în cadrul Targului de Valentines, Plaza România aşteaptă cu braţele deschise toate cuplurile ce doresc să-şi împărtăşească sentimentele, oferind cadouri încântătoare însoţite de mesaje personalizate sau citate faimoase. Târgul de Valentines reprezintă un eveniment accesibil tuturor celor au fost, sunt, sau vor fi îndrăgostiţi.

În plus, până pe 28 februarie, Plaza România va pune la dispoziţia îndrăgostiţilor panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!”, prin care amorezii îşi pot declara iubirea în scris fată de partenerul iubit.

La finele acestei luni, doi dintre cei mai norocoşi participanţi vor avea sansa de a câştiga un weekend în doi şi de a da frâu liber sentimentelor pe apele domoale ale Veneţiei.

http://www.plazaromania.ro/
https://www.facebook.com/plazaromania

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

Pentru mai multe informatii:
Ruxandra Vasile
Managing Partner // Pure Advertising
Tel: 073. 661.6600
E-mail: ruxandra.vasile@pureadvertising.ro
Web: www.pureadvertising.ro

 

Cele mai citite

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă