15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialFidel Castro: NATO duce un RĂZBOI DE EXTERMINARE împotriva Rusiei

Fidel Castro: NATO duce un RĂZBOI DE EXTERMINARE împotriva Rusiei

Fostul liderul cubanez Fidel Castro acuză NATO că duce un  "război de exterminare" împotriva Federaţiei Ruse, denunţând în acest sent atitudinea de "ură" a lui Jens Stoltenberg, noul secretar general al NATO, relatează AFP, preluat de Mediafax"Cine sunt cei care se dovedesc a fi mai extremişti decât fanaticii din grupul terorist Stat Islamic?", adaugă Fidel Castro într-un editorial intitulat "Viitor incert".

Jens Stoltenberg a pledat, săptămâna trecută, pentru o "soluţie politică" la conflictul din Ucraina, reiterând intenţia Alianţei Nord-Atlantice de a avea o "prezenţă continuă" la frontierele estice.

Fidel Castro s-a retras de la conducerea Cubei în anul 2006, din raţiuni de sănătate, locuind într-o casă din vestul oraşului Havana.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...
Ultima oră
Pe aceeași temă