24.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFarul rămâne pe ultimul loc şi fără antrenori

Farul rămâne pe ultimul loc şi fără antrenori

Echipa constănţeană a cedat un nou meci în Liga a II-a şi rămâne pe ultimul loc în clasamentul competiţiei, iar antrenorul Alin Artimon şi-a anunţat plecarea.

 

Situaţia catastrofală prin care trece FC Farul pare fără sfârşit. De la meci la meci, aceasta chiar se agravează. Sâmbătă, Farul a pierdut a patra partidă consecutivă în competiţie şi ocupă în continuare ultimul loc în clasament. Marinarii au cedat pe propriul teren în disputa cu Unirea Slobozia, scor 0-1, meci care a avut loc în cadrul etapei cu numărul 12. La finalul jocului, tehnicianul suspendat al Farului, Alin Artimon, şi-a anunţat intenţia de a părăsi banca tehnică a echipei de pe litoral.

Deşi nu poate pleca fără acordul clubului, tehnicianul speră că va ajunge la o înţelegere cu oficialii şi se va despărţi de Farul pe cale amiabilă. „Este ultimul meu joc la Farul. Este o decizie pe care mi-o asum, chiar dacă am o clauză care nu-mi permite să părăsesc clubul de capul meu. Intenţionez ca astăzi sau mâine să reziliez contractul. Din punctul meu de vedere, este exclus ca să mai antrenez Farul începând de luni. Eu sunt cel vinovat, nici jucătorii, nici conducătorii. Sunt multe lucruri care s-au adunat şi cred că este bine ca eu să ies din ecuaţia asta”, a spus Artimon la finalul jocului cu Unirea Slobozia. El a ţinut să precizeze totodată că are încredere în jucători şi crede că Farul va trece de acest moment critic.

„Cred că jucătorii se vor descătuşa şi vor fi şi rezultate. Eu cred că nu suntem compatibili şi nu mă potrivesc eu cu ceea ce Farul îşi doreste. Farul nu are cum să cadă, chiar dacă joacă şi fără antrenor. Farul este Farul!”, a mai spus Artimon. Situaţia este complicată şi de faptul că şi Ion Barbu, antrenorul secund, a anunţat că vrea să plece de la echipă din cauza situaţiei grele. Dacă acesta va pleca, Farul va rămâne fără antrenori şi este puţin probabil ca altcineva să fie de acord să preia echipa în condiţiile în care se află. Nici Giani Nedelcu nu prea mai are răbare, el fiind admonestat serios de galerie, după jocul cu Slobozia.  

Săgeata, scor de maidan

În etapa cu numărul 12, cealaltă echipă a judeţului, Săgeata Năvodari, a avut zi liberă. Gruparea antrenată de Aurel Şunda ar fi vrut să joace un meci amical cu Viitorul Constanţa, dar aceştia au refuzat pentru a nu risca accidentări înaintea meciului cu Steaua. Astfel, năvodărenii au găsit un alt adversar, din Liga a IV-a. Diferenţa de valoare a fost perfect reliefată de rezultatul de la finalul jocului. Săgeata a învins pe CS Agigea cu scorul de 11-0. Jianu a fost omul meciului, el reuşind o triplă.

 

4 meciuri consecutive a pierdut Farul.

Cele mai citite

Marea Britanie ia partea Israelului după decizia CIJ referitoare la aslatul asupra Rafah

Guvernul britanic a criticat Curtea Internațională de Justiție(CIJ) pentru că a ordonat Israelului să oprească imediat asaltul militar asupra orașului Rafah din sudul Fâșiei...

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...
Ultima oră
Pe aceeași temă