22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialExpoziţie-concurs de fotografie-Artele spectacolului muzical

Expoziţie-concurs de fotografie-Artele spectacolului muzical

Prefaţând cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical care va avea loc şi în acest an la Bucureşti la jumătatea lunii noiembrie, revista VIP a dat startul unui concurs inedit de fotografie având ca temă “Artele Spectacolului Muzical”.

 Astfel, toţi cei care sunt pasionaţi de arta fotografică precum şi de zona spectacolului sunt invitaţi să se înscrie la concurs pe site-ul www.viparte.ro trimiţând fotografii care au ca subiect spectacolele de operă, operetă, musical, balet sau muzică clasică. Un juriu de specialitate va selecta cele mai interesante 15 fotografii care se vor constitui într-o expoziţie itinerantă.

Expoziţia de fotografie intitulată “Artele Spectacolului Muzical” va avea vernisajul în data de 1 septembrie la Opera Naţională Bucureşti, eveniment în cadrul căruia vor fi anunţaţi şi câştigatorii premiilor acestui concurs, premii în valoare totală de 4.000 euro.

 Expoziţia va fi deschisă publicului larg în perioada 1- 25 septembrie 2011 la Opera Naţională Bucureşti dar şi în Piaţa Festivalului “George Enescu”. Pentru detalii despre concurs şi expoziţia foto “Artele Spectacolului Muzical” va rugăm să accesaţi www.viparte.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă