15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialEurolines preia gratuit pasagerii curselor Malev către şi dinspre Budapesta

Eurolines preia gratuit pasagerii curselor Malev către şi dinspre Budapesta

Eurolines Romania a anuntat că va prelua gratuit pasagerii curselor MALEV catre si dinspre Budapesta pe parcursul lunii februarie 2012. Eurolines Romania incearca prin acest demers sa vina in ajutorul pasagerilor afectati de anularea curselor companiei MALEV, care in cursul acestei dimineti a anuntat incetarea tuturor operatiunilor.

Autocarele Eurolines au plecari de luni pana sambata din Bucuresti si din principalele orase ale tarii, iar din Budapesta plecarile sunt zilnice, la ora 06:00 a.m., ora locala. In limita locurilor disponibile pasagerii posesori de bilete MALEV pe aceste rute vor fi imbarcati gratuit.

Posesorii de bilete MALEV pot obtine mai multe informatii si isi pot rezerva biletul dus sau intors la numarele de telefon 021-316.77.82/83, la adresa de e-mail: rezervari@eurolines.ro sau intr-una din cele 52 de agentii Eurolines din Bucuresti si din tara.

Statiile de plecare si adresele agentiilor Eurolines se gasesc pe www.eurolines.ro sau se pot afla la telefon 031.4018.888. (tarif normal).

Eurolines Romania ofera tarife preferentiale pe liniile proprii de autocar cu 50% reducere din costul total al biletului pentru pasagerii MALEV care urmau sa isi continue calatoria de la Budapesta catre alte orase europene.

 

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă