12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialEşti un tânăr la început de carieră şi vrei să te angajezi?...

Eşti un tânăr la început de carieră şi vrei să te angajezi? Află cum poţi câştiga experienţă

Mulţi tineri români, care au terminat o facultate, nu îşi găsesc de lucru pentru că nu au experienţă în domeniul în care s-au specializat.

Totuşi, există o şansă şi pentru absolvenţii fără experienţă. CV-ul, dar şi cunoştinţele pot fi îmbunătăţite dacă mergi la evenimente de profil, workshopuri sau devii stagiar.

Astfel, dacă vrei să capeţi experienţă şi să cunoşti specialişti în domeniu, poţi aplica la Career Leader, unul dintre evenimentele care te poate ajuta să iei startul în carieră.

Evenimentul, proiect al organizaţiei Akcees, reprezintă o serie de sesiuni de training susţinute de specialişti, workshop-uri interactive, simulări manageriale şi stagii de practică.

Career Leader vrea să devină o punte de legătură între tinerii talentaţi şi angajatori importanţi din România, iar fiecare zi a evenimentului le va deschide participanţilor perspective profesionale într-un domeniu diferit.

Pentru ediţia 2013, care va avea loc în luna aprilie, amatorii de experienţe de învăţare inedite pot alege unul dintre cele trei domenii: IT (15 aprilie), consultanţă 16 aprilie)  sau banking (18 aprilie).

Tinerii pot aplica gratuit la eveniment completând formularul de înscriere, disponibil online pe site-ul Akcees.

Cei interesaţi pot aplica până pe 5 aprilie. Selecţia participanţilor va fi realizată de un juriu format din specialişti în resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate pe date de 10 aprilie.

Pentru mai multe informaţii despre Career Leader şi alte proiecte destinate tinerilor, puteţi consulta site-ul organizaţiei Akcees.

 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă