13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Elena Udrea: Mulţi nu au vrut să îşi rişte votul între PMP şi Elena Udrea şi au votat PMP, ceee ce e foarte bine

Candidata independentă la Camera Deputaţilor Elena Udrea a declarat, luni, că eşecul său a fost cauzat de aşa-zisele probleme pe care le are şi de faptul că susţinătorii săi probabil nu au vrut să îşi rişte votul şi au optat pentru PMP, ceea ce este foarte bine.

”Eu, din punctul de vedere al campaniei, cred că am dat toate mesajele, cât s-a putut ca şi candidat independent. Probabil că mulţi nu

au vrut să îşi rişte votul între PMP şi Elena Udrea şi au votat PMP, ceee ce e foarte bine”, a afirmat Udrea.

Elena Udrea a făcut declaraţiile la sosirea la instanţa supremă, unde a venit pentru judecarea dosarului ”Gala Bute”.


Citeşte şi: Elena Udrea, Remus Cernea şi Theodor Paleologu au pierdut alegerile parlamentare. Cei trei candidaţi independenţi nu au atins pragul necesar de voturi

Candidaţii independenţi Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitală, au pierdut alegerile, potrivit datelor prezentate după centralizarea a 99% din voturi, fiind cu mult sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare.

Dintre independenţii înscrişi pe listele din Bucureşti, Theodor Paleologu a obţinut 8.278, acesta fiind urmat de Remus Cernea, cu 4.260, iar Elena Udrea a obţinut doar 3.154 de voturi. Ca să câştige mandatul, ei ar fi avut nevoie de aproximativ 25.000 de voturi, reprezentând coeficientul de circumscripţie al municipiului Bucureşti.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă