20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportFotbalRăsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de...

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de Xavi

După ce anunțase că la finalul acestui sezon va părăsi banca tehnică a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un acord cu conducerea clubului catalan pentru a continua munca pe Camp Nou.

Aşa cum se vehicula în presa spaniolă din ultimele zile, tehnicianul catalan, care îşi prelungise toamna trecută contractul până în 2025, a acceptat să-şi onoreze contractul, la capătul unei întrevederi cu conducerea clubului, preşedintele Joan Laporta şi directorul sportiv Deco.

Fostul mijlocaş anunţase că va părăsi clubul pe data de 30 iunie, ca urmare a unei serii de slabe rezultate consemnate în luna ianuarie, culminând cu înfrângerea umilitoare pe teren propriu în faţa lui Villareal (3-5), afirmând atunci că „visul său” de a antrena clubul său formator a devenit o experienţă „crudă şi dezagreabilă”.

Decizia lui Xavi vine la o săptămână după ce FC Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală ale Ligii Campionilor de către Paris Saint-Germain şi a pierdut pe Santiago Bernabeu în „El Clasico” cu Real Madrid (2-3).

Xavi Hernandez a preluat banca tehnică a Barcelinei în 2021, în unul din cele mai dificile momente din istoria clubului catalan, aflat într-o situaţie economică şi sportivă catastrofală după plecarea lui Lionel Messi.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă