33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialElena Udrea dă în judecată Antena 3. Vezi de ce

Elena Udrea dă în judecată Antena 3. Vezi de ce

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, anunţă pe blogul personal că a decis să dea în judecată Antena 3 şi să sesizeze Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru abuzurile şi încălcările repetate ale legislaţiei.

“În ultimii trei ani, trustul lui Voiculescu a construit o adevărată strategie de denigrare a mea, m-a atacat permanent fără argumente, a prezentat informaţii mincinoase şi calomnioase legate de mine, de familia mea ori de persoane pe care le cunosc mai mult sau mai puţin, cu unicul scop de a-mi afecta imaginea publică. Aşa cum spunea zilele trecute unul din personajele care participă la campania lui Voiculescu, Cornel Nistorescu, trebuie să fiu „scoasă din politică”, în dorinţa disperată a lui Felix de a-şi anihila unul dintre cei mai mari adversari politici, care face tot posibilul să-l împiedice să pună mâna pe resursele statului”, scrie Elena Udrea pe blog.

Preşedintele PDL Bucureşti susţine că emisiunea „Exces de Putere”, prezentată de Oana Stancu, a încercat încă de la lansare să îi denigreze imaginea la comanda lui Dan Voiculescu.

Încă de la lansare, sâmbâtă de sâmbătă sunt subiect al emisiunii „Exces de Putere”, la comanda patronului postului, în dispreţul oricăror norme deontologice şi cu încălcarea gravă a dreptului la imagine şi la reputaţie. Ultimele episoade, derulate în plină campanie electorală, reprezintă şi o încercare disperată de a lovi în Partidul Democrat Liberal în perspectiva alegerilor din 10 iunie. Mai mult, deşi au fost amendaţi de CNA pentru emisiunea de săptămâna trecută, Antena 3 şi Oana Stancu au perseverat în atacuri halucinante, semn că nu le pasă nici cât negru sub unghie că încalcă legislaţia, atât timp cât îşi ating scopul”, spune Udrea.

CNA a decis, săptămâna trecută, să amendeze cu 15.000 de lei Antena 3, pentru emisiunile “Exces de putere” şi “Punctul de întâlnire”, în care i-au fost aduse acuzaţii lui Gheorghe Ştefan, fără a fi prezentate dovezi, şi au fost prezentate în mod tendenţios informaţii despre Elena Udrea.

Elena Udrea a decis să apeleze din nou la instituţiile statului ca să corecteze excesele şi derapajele de la regulile unei media democratice ale trustului condus de Dan Voiculescu.

“Lupta politică trebuie dusă exclusiv între partide şi numai prin respectarea legislaţiei, iar presa nu are voie să devină instrument de presiune şi şantaj pentru protejarea mogulilor care îşi construiesc averile pe afaceri cu statul şi au probleme cu legea”.

Cele mai citite

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...

Cele nouă puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează SIPRI

Cele nouă țări recunoscute ca fiind puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează Institutul Internațional de la Stockholm pentru Cercetări în domeniul Păcii (Stockholm International...

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie electrică din România

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind posibile trucări ale unor licitaţii publice organizate de unele autorităţi/entităţi contractante pentru atribuirea contractelor de servicii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă