1.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialEdge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D, din 6 iunie în România

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D, din 6 iunie în România

Filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", de Doug Liman şi cu Tom Cruise în rolul principal, va avea premiera pe 6 iunie pe marile ecrane din Bucureşti şi din ţară, informează distribuitorul, MediaPro Distribution, citat de Mediafax.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor.

Deşi este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa.

Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

Doug Liman a regizat şi filmele cu mare succes de box office "Identitatea lui Bourne" (2002) şi "Domnul şi doamna Smith" (2005).

Cele mai citite

Tudorel Toader își amenință contracandidații la rectoratul UAIC

Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, a lansat amenințări la adresa contracandidaților săi la funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din...

Când va discuta CCR sesizarea lui Iohannis pe modificarea legii eroilor Revoluției

Curtea Constituţională a României (CCR) urmează să discute pe 31 ianuarie sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu modificarea legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri...

ONU apel ca Israel să evite să agraveze situația umanitară deja catastrofală din Gaza

Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a făcut apel la Israel să evite noi acțiuni care ar agrava situația umanitară deja catastrofală din...
Ultima oră
Pe aceeași temă