14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialDragnea, despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE: Asistăm la "banalizarea răului"

Dragnea, despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE: Asistăm la “banalizarea răului”

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că participarea preşedintelui Traian Băsescu la Congresul PPE reprezintă cea mai mică încălcare a Constituţiei făcută de şeful statului, el apreciind că asistăm la “banalizarea răului”, potrivit Mediafax.

“Eu cred că e cea mai mică încălcare a Constituţiei pe care a făcut-o Traian Băsescu. Deja, în ceea ce-l priveşte, asităm la banalizarea răului. Sigur că nu e în regulă, dar nu are de ce să se mai ferească. Până la urmă îi vin şefii şi, ca o gazdă bună, trebuie să stea cu ei”, a spus Dragnea despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE.

Preşedintele Băsescu va încălca din nou Constituţia participând, în calitate de preşedinte al României, la Congresul Partidului Popular European (PPE), deşi şeful statului nu poate face politică şi implicit nu poate participa la manifestări ale unui partid politic, afirmă liderul USL, Victor Ponta.

“Nu am niciun fel de ostilitate faţă de niciunul dintre participanţi, am o singură problemă constituţională foarte gravă: conform Constituţiei României, preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, nu face politică, nu este membru al vreunui partid politic şi nu participă implicit la manifestări ale unui partid politic. Domnul preşedintele Băsescu, ca de obicei, va încălca această regulă constituţională. Sigur că va trebui să spunem lucrul ăsta”, a spus Ponta la Antena 3.

 

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă