21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialDosar deschis în cazul fetei de 17 ani, moartă la spitalul din...

Dosar deschis în cazul fetei de 17 ani, moartă la spitalul din Târgu-Jiu

Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu a deschis dosar penal în cazul morţii fetei de 17 ani, care a decedat, miercuri, în Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce i-ar fi fost administrat un antibiotic, informeaza Mediafax.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-a constituit o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a survenit, miercuri, decesul minorei T.R.M. (în vârstă de 17 ani), în timp ce se afla internată la Spitalul de Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii judiciare”, a informat, joi, Biroul de presă al Ministerului Public.

“Tânăra era internată de luni la Secţia ORL a Spitalului Târgu Jiu pentru o intervenţie chirurgicală. Adolescenta de 17 ani a fost adusă la spital de către părinţi pentru a fi operată de polipi şi amigdalită, ea fiind internată de două zile. Înainte de a fi dusă în sala de operaţie, medicii i-au administrat un ultim tratament. Imediat tânăra s-a simţit rău. Familia fetei spune că decesul s-a produs în urma unei injecţii cu ampicilină”, relatează www.radiotargujoi.ro.

După injecţie, adolescenta a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată întrucât în secţie nu exista oxigen. Medicii au încercat să o resusciteze, dar în zadar. Medicii nu au vrut să ofere nicio informaţie despre decesul fetei, mai spune sursa citată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă