15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialDieta corporatistului. Slăbeşte 15 kilograme într-o luna, la serviciu

Dieta corporatistului. Slăbeşte 15 kilograme într-o luna, la serviciu

Exista sute de diete si metode de slabit insa toate acestea presupun ca persoana care doreste sa dea jos kilogramele in plus sa aiba un mare avantaj: acest avantaj este timpul.

Astfel, din cauza lipsei de timp, majoritatea celor care se apuca de diverse diete reunta in cele din urma la ele si astfel ajung sa le fie stirbita increderea in propria persoana si totodata sa nu reuseasca sa scape de kilogramele in plus.

Iar lipsa timpului este cauzata in principal de locul de munca, mai ales daca lucrezi intr-o corporatie. Daca mai adaugi si grijile casnice, copiii sau problemele de familie care trebuie rezolvate zilnic, poti spune ca nu vei avea niciodata timp sa mananci si sa faci sport asa cum trebuie pentru a slabi si pentru a fi mereu in forma.

Exista insa o dieta care implica doar un grad de disciplina, usor de tinut in cazul in care nu ai timp si/sau lucrezi foarte mult. Aceasta dieta este intitulata sugestiv “dieta corporatistului” din cauza faptului ca ei, corporatistii, sunt cei care au cel mai putin timp pe maini, de cele mai multe ori.

Citeşte continuarea articolului pe lyla.ro.

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă