24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialDiaconescu: N-as putea sa spun ca suntem 100% satisfacuti de ceea ce...

Diaconescu: N-as putea sa spun ca suntem 100% satisfacuti de ceea ce Barroso a facut pentru Romania

Ministrul de Externe, social-democratul Cristian Diaconescu, afirma ca Romania se alatura celor care il sprijina pe Jose Manuel Barroso pentru un al doilea mandat la conducerea CE.

"Romania se alatura celor care il sustin pe Barroso", a spus Diaconescu, duminica, la Antena 3, raspunzand unei intrebari.

El a refuzat insa sa exprime o sustinere deplina pentru un nou mandat in favoarea lui Barroso.

"Este singurul candidat. Nu avem obiectii serioase in ceea ce il priveste, dar n-as putea sa va spun ca suntem suta la suta satisfacuti de ceea ce presedintele Barroso a facut pentru Romania ca stat membru al Uniunii Europene", a afirmat Cristian Diaconescu.

Intrebat in legatura cu "disputa pe tema comisarului european", ministrul a apreciat ca este vorba despre "un puzzle", el atragand atentia ca este nevoie de o persoana care sa aiba sustinere din partea grupurilor din PE.

Intrebat daca Adrian Severin s-ar incadra in aceasta formula, Diaconescu a dat un raspuns pozitiv.

"L-as vedea unul dintre cei care intr-adevar ar avea sanse. Depinde insa si de ce domeniu alegem", a raspuns Cristian Diaconescu.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca este candidat pentru un al doilea mandat la conducerea CE.

Cele mai citite

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă