17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDeţinutul care a fugit de la un punct de lucru, prins în...

Deţinutul care a fugit de la un punct de lucru, prins în Caraş-Severin

Deţinutul de 24 de ani, condamnat la patru ani de închisoare pentru furt calificat, care a evadat joi de la punctul de lucru din zona Ştei, judeţul Hunedoara, a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Caraş-Severin, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarul Bârcea Mare (Hunedoara), deţinutul a fost găsit într-o comună de lângă Reşiţa, unde ar locui tatăl bărbatului.

Bărbatul a fost readus în regim de detenţie, a precizat sursa citată.

Deţinutul a evadat, joi, de la punctul de lucru din zona Ştei, judeţul Hunedoara, el fiind căutat de jandarmi, poliţişti şi gardieni de la Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi ispăşea pedeapsa.

Directorul Penitenciarului Bârcea Mare, Daniel Turmeanu, declara că deţinutul evadat se numeşte Mihai Mărtinaş şi a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru furt calificat.

“Tânărul, care este din Sibiu, comuna Veseud, avea regim semideschis şi a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv zona Ştei, aflată în apropierea oraşului Haţeg. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoana privată de libertate a solicitat să se deplaseze la toaletă, iar după aproximativ cinci minute a fost constatată lipsa lui şi s-a procedat conform reglementărilor în vigoare”, spunea Turmeanu.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă