28.7 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSportFotbalZeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

„Suntem într-o formă bună, ne-am antrenat bine în aceste zile. Csikszereda este o echipă bună, are calităţile ei, iar în meciul de luni, în faţa suporterilor noştri, trebuie să fim la nivelul maximum pentru a arăta un fotbal bun. Dinamo este favorită, dar trebuie să arătăm acest lucru pe teren. Cred că finala Cupei României a demonstrat faptul că în Liga a II-a sunt echipe bune. Am văzut şi câteva partide şi am observat că sunt echipe care pot juca la un nivel înalt de intensitate. Csikszereda este bine organizată în apărare, aşa că trebuie să fim la un nivel înalt în ambele manşe”, a afirmat tehnicianul.

Tehnicianul a reafirmat importanța pe care fanii o au în jocurile pe care Dinamo le dispută pe teren propriu. „E bine că jucăm pe Arena Naţională, am înţeles că s-au vândut deja 20.000 de bilete. Aşa că sunt convins că vom avea parte de o susţinere importantă. E important să îi avem alături de fani şi să obţinem împreună un rezultat bun în acest prim meci”, a adăugat el.

Zeljko Kopic nu vrea să se gândească la o posibilă retrogradare, declarând că se concentrează numai pe menţinerea în Liga 1. „Presiunea este aceeaşi la echipă din luna decembrie când am ajuns la Dinamo. Era o diferenţă de puncte şi fiecare meci a fost extrem de important. Sigur că şi aceste ultime două partide se vor juca sub presiune, vor aduce multe emoţii, dar trebuie să învăţăm să gestionăm aceste trăiri şi să avem un joc bun. Eu voi da totul pentru ca Dinamo să rămână în Superligă. Nu vrea să mă gândesc la o eventuală retrogradare, concentrarea mea este numai pe salvare”, a precizat Kopic.

Dinamo întâlneşte divizionara secundă AFK Csikszereda, luni, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 846: Rutte promite că Olanda va continua să sprijine Kievul

Premierul olandez în exerciţiu, Mark Rutte, a asigurat că viitorul guvern, în care un rol esenţial îl va juca extrema dreaptă, dar în care...

Grecia ucigașă

Publicațiile occidentale prezintă zilnic bilanțurile morților din Grecia. Vara toridă, venită prea devreme, ucide zilnic turiști. Temperatura aerului este în medie de 38°C, mult...

Slaba legitimare și urmările ei

Am examinat statul și democrația din zilele noastre și, desigur, sunt interesat să verific evaluările, observând politica din alte țări și din țara mea....
Ultima oră
Pe aceeași temă