13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialDepartamentul de Stat al SUA a suplimentat numărul câștigătorilor Loteriei Vizelor 2017

Departamentul de Stat al SUA a suplimentat numărul câștigătorilor Loteriei Vizelor 2017

Departamentul de Stat al SUA a selectat, pentru anul 2017, un număr suplimentar de 7.700 de câștigători ai Loteriei Vizelor din întreaga lume, informează Ambasada Statelor Unite.

Ambasada SUA îi îndeamnă pe cei care s-au înscris în octombrie 2015 să folosească numărul unic de confirmare pe site-ul oficial, pentru a verifica situația înscrierii. Astfel, participanţii câştigători sunt încurajaţi să completeze de urgenţă formularul online DS-260, pentru a li se putea programa un interviu la Ambasadă înainte de ultima zi a programului, 30 septembrie 2017.

„În cadrul programului Loteria Vizelor DV-2015, au fost selectaţi 1.068 de români câştigători. Până în prezent, la Loteria Vizelor DV-2016 au fost selectaţi 626 de români, iar Ambasada SUA este ocupată cu interviurile câştigătorilor şi cu emiterea vizelor de imigrare pentru cei selecţionaţi şi familiile lor, astfel încât aceştia să poată deveni rezidenţi permanenţi în Statele Unite”, precizează Ambadasa SUA.

În ceea ce privește persoanele selecţionate în cadrul Loteriei Vizelor 2017 care se califică, ele trebuie să primească vize înainte sau în data de 30 septembrie.

„Participanţii selectaţi trebuie să acţioneze acum pentru că procesul de solicitare a vizei de imigrare poate fi unul de durată. Participanţii trebuie să păstreze în continuare numărul de confirmare până la sfârşitul procesului de solicitare a vizei. Veţi avea nevoie de numărul de confirmare pentru a avea acces la informaţii pe toată durata procesului de solicitare a vizei de imigrare prin Entrant Status Check. Departamentul de Stat nu va solicita nici un fel de plată cu excepţia taxei de solicitare a vizei de imigrare, care se va plăti la interviu, DOAR la Ambasada sau Consulatul SUA. Orice entitate care solicită plata unei sume de bani prin Western Union sau online pentru participarea la Loteria Vizelor din partea Guvernului SUA este frauduloasă”, mai precizează Ambasada SUA, într-un comunicat de presă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă