33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialDan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi...

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat, joi dimineaţă, la DNA, unde a fost citat în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj în legătură cu berea Redds produsă de Ursus, cât şi pentru a studia materialul de urmărire penală privind cauzele în care este cercetat de mai mult timp, scrie Mediafax.

Diaconescu a fost citat în două dosare, cel privind şantajarea primarului din Zărand, Ion Moţ şi a omului de afaceri Petre Paul Ţârdea şi, respectiv, cel privind un presupus şantaj în legătură cu berea Redd produsă de Ursus.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că Diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, şi ale două persoane au fost citate, joi, la DNA, pentru a le fi aduse la cunoştinţă învinuirile într-un nou dosar deschis pe numele realizatorului.

Avocatul postului OTV, Cătălin Daniel Fenechiu, a confirmat informaţia, precizând că la DNA au fost citaţi Dan Diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, directorul postului OTV, Diana Voiculescu şi Doru Andrei Costin Iuga.

Procurorii DNA, poliţia şi Jandarmeria au descins, marţi dimineaţă, la sediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde au căutat probe cu privire la o nouă acuzaţie de şantaj adusă lui Dan Diaconescu şi altor persoane în legătură cu o anchetă jurnalistică privind berea Redds produsă de Ursus.

Cele mai citite

Cel mai persistent parfum pentru femei

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Se deschid ștrandurile de la Sovata

Pe 21 iunie, se deschid ștrandurile la Sovata și vara își intră oficial în drepturi. E deja binecunoscut că, la Sovata, vara începe odată...

Ministerul Finanțelor lansează pe 18 iunie, o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populație

Ministerul Finanțelor lansează marți, 18 iunie, o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populație. „Recurența cu care investitorii revin către emisiunile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă