12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCrin Antonescu l-a vizitat pe preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, aflat în...

Crin Antonescu l-a vizitat pe preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, aflat în convalescenţă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a vizitat, joi, pe liderul liberalilor din Timiş, Nicolae Robu, la locuinţa acestuia, având în vedere că Robu se află în convalescenţă după o operaţie suferită pe cord deschis, în 24 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajuns, joi, la Timişoara, Crin Antonescu a făcut primul popas la locuinţa preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, aflat în convalescenţă după operaţia pe cord deschis suferită în urmă cu o săptămână.

Cei doi au discutat timp de aproximativ 20 de minute în apartamentul liderului PNL Timiş.

La ieşire, Crin Antonescu a declarat că el şi Robu au temperamente asemănătoare şi că l-a rugat să pună pe primul loc refacerea.

“Avem, cred, temperamente asemănătoare, de asta l-am şi rugat să aibă grijă şi să pună pe primul plan refacerea, sunt câteva zile de la o operaţie complicată. Cred că puţini oameni sunt şi vor fi nişte primari mai sănătoşi, mai puternici decât domnul Robu. M-am speriat când am aflat de operaţie, evident. Domnul Robu este, înainte de toate, un om, un coleg, pe care îl respect, îl admir, la care ţin, avem o legătură afectivă şi e normal ca atunci când auzi că cineva pe care îl şi cunoşti are o problemă, e normal să te tulburi, dar am urmărit îndeaproape cu colegii toată situaţia, este foarte bine”, a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, candidat al USL la Primăria Timişoara, a fost internat, în 23 mai, la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, în urma unor puseuri de tensiune, el fiind diagnosticat cu cardiopatie ischemică dureroasă şi necesitând o intervenţie chirurgicală.

Robu a fost operat, în 24 mai, pe cord deschis, fiindu-i făcute patru bypass-uri pe arterele coronariene, iar miercuri a fost externat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă