12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialConstanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor persoane care furau cărbune din...

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor persoane care furau cărbune din vagoane CFR

Un jandarm a tras, în noaptea de joi spre vineri, un foc de armă pentru oprirea a patru persoane prinse în timp ce furau cărbune din garniturile de tren aflate în gara Agigea Sud, jandarmii reuşind prinderea unui bărbat care este cercetat penal pentru furt calificat, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, un echipaj care asigura măsurile de ordine publică în zona Depozit 4 Sud Oil Terminal a observat, în noaptea de joi spre vineri, patru persoane care sustrăgeau cocs din garniturile de tren aflate în gara Agigea Sud.

În momentul în care i-au văzut pe jandarmi, persoanele prinse în flagrant au luat-o la fugă şi nu s-au supus somaţiilor. Unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare şi a tras un foc de avertisment în plan vertical, reuşidu-se astfel prinderea unui bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în comuna Cumpăna.

Acesta a recunoscut că intenţiona să comercializeze cocsul sustras locuitorilor din zonă. Până să fie surprinşi de jandarmi, hoţii reuşiseră să umple 42 de saci cu cocsul sustras, cantitate care a fost predată reprezentanţilor SNTFM CFR Marfă SA din staţia Agigea Nord. Pe numele bărbatului prins a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă