13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialConcert de muzică clasică în Grădina Botanică din Cluj

Concert de muzică clasică în Grădina Botanică din Cluj

Clujenii se pregătesc pentru unul dintre cele mai interesante evenimente culturale din acest sfârșit de primăvară. „Noaptea privighetorilor“ aduce împreună pasiunea pentru natură și pentru muzica de bună calitate.

Concret, „Noaptea privighetorilor“ va începe în data de 25 mai, de la ora 18.30. Mai întâi, participanții vor face un tur ghidat al Grădinii Botanice „Alexandru Borza“ din Cluj-Napoca, tur în care vor fi invitați să asculte cântecul privighetorilor și al altor păsări cântătoare, potrivit ClujToday.ro.

Cine va cânta sub ramurile copacilor din Grădină

De la ora 19.30, tot în Grădina Botanică, va avea loc un concert de muzică clasică. În program se vor regăsi lucrări de Bach, Beethoven, Vivaldi, Dvorak și Haydn.

Vor concerta tineri artiști, precum Anna Szentkuti, Reka Balint, Renata Demeny, Sonia Vulturar, Benjamin Dioszegi, Gratiella Aranyosi și Nicolae Boboia. Intrarea la concert va fi gratuită, însă vizitatorii vor trebui să achite biletul de intrare în Grădina Botanică, în valoare de șase lei.

Evenimentul este organizat de Societatea Ornitologică Română. El susține candidatura Clujului la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă