16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialClipe de groază în noaptea de Crăciun: Un bloc din Bistrița a...

Clipe de groază în noaptea de Crăciun: Un bloc din Bistrița a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la acoperișul unui bloc din municipiul Bistrița, aproximativ 130 de locatari fiind evacuați, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit la acoperișul unui bloc din cartierul Viișoara, din municipiul Bistrița.

La fața locului au ajuns pompierii cu şase autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, dar şi echipaje SMURD.

”În momentul ajungerii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat, la tot acoperişul blocului, pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătrați”, arată reprezentanții ISU.

Pe timpul intervenției pompierilor alimentarea cu energie electrică şi gaz metan a fost oprită pentru a nu exista pericol de explozie.

În urma incendiului, aproximativ 130 de locatari au fost evacuați, iar un băiat în vârstă de opt ani a fost transportat la spital intoxicat cu fum, el fiind în afara oricărui pericol.

Primăria Bistrița a pus la dispoziția persoanelor ale căror apartamente au fost afectate de incendiu centre temporare de cazare.

Cele mai citite

Iohannis, vizită la Piatra Craiului

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita, astăzi, Parcul Naţional "Piatra Craiului", cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii şi în marja Zilei Europene a Parcurilor Naţionale,...

Ciolacu și Ciucă vizitează împreună Salonul de armament BSDA de la Băneasa. Premierul susține că a repornit industria de apărare

Premierul Marcel Ciolacu susține că, sub mandatul actualului guvern, pe care îl conduce, industria românească de apărare și-a repornit activitatea. Majoritatea fabricilor din acest...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...
Ultima oră
Pe aceeași temă