12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialClasament WTA: Simona Halep, în continuare pe locul șase

Clasament WTA: Simona Halep, în continuare pe locul șase

Jucătoarea română de tenis Simona Halep rămâne, în continuare, pe locul șase în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, informează Agerpres.

Astfel, în ultima săpămână, nu a apărut nicio modificare în topul celor mai bune zece jucătoare. Pe prima poziție se află americanca Serena Williams cu 8.625 de puncte, urmată de poloneza Agnieszka Radwanska, cu 5.775 de puncte, de germanca Angelique Kerber (5.740 puncte), de spaniola Garbine Muguruza (4.831 puncte) şi de belarusa Victoria Azarenka (4.530 puncte)

Halep are un avans de doar 22 de puncte faţă de următoarea clasată, Petra Kvitova. Astfel, Simona Halep ocupă locul şase, cu 3.785, în timp ce jucătoarea din Cehia are 3.763 puncte. Poziția a opta este ocupată de jucătoarea italiană Roberta Vinci, cu 3.595 de puncte. Rusoaica Maria Şarapova deține poziția a noua, cu 3.432 de puncte, iar Belinda Bencic din Elveţia ocupă locul 10, cu 3.340 de puncte.

România mai are trei jucătoare în prima sută, Monica Niculescu, în continuare pe 31, Irina Begu, care rămâne pe 35, şi Alexandra Dulgheru, care a urcat două poziţii şi se află pe 95. 

La dublu, toate cele trei românce din top 100 şi-au păstrat poziţiile Monica Niculescu (31), Irina Begu (39) şi Raluca Olaru (51). 

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă